BABY FEHN

Rendezés:

Nézet
Napközben a barátja játék közben védővé válik, amely segít a gyermeknek eloszlatni a sötéttől való félelmet és aludj jobban. A…
Baby Fehn Happy Dino dinoszaurusz zenélő játék. A puha minőségű plüsst egy visszahúzható zenei mechanizmus egészíti ki.
Baby Fehn Happy Dino Csörgő dinoszaurusz. A játék támogatja az érzékek, a képzelet és a motoros készségek egészséges fejlődését.
Baby Fehn Happy Dino Plüss dinoszaurusz.Egy puha plüss dinoszaurusz formájú barát minden babának örömet okoz
Baby Fehn Happy Dino 3D tevékenység takaró. A takaró lágy tevékenysége már kiskorától támogatja a gyermekek természetes kíváncsiságát.
Baby Fehn Happy Dino Körforgó. Körforgó négy plüss dinoszaurusszal és egy játszó vulkán nem hiányozhat egyetlen kiságyból sem.
Baby Fehn Happy Dino dinoszaurusz játék. A játékban van egy csörgő és egy síp, ami fejleszti a kisgyermekek képzeletét és…
Baby Fehn Happy Dino Dinoszaurusz tevékenység játék.Egy aranyos plüss dinoszaurusz interaktív medálokkal, amelyek játékra és felfedezésre invitálnak.
Baby Fehn Happy Dino puha labda.Támogatja a gyermekek természetes kíváncsiságát, és közvetlenül ösztönöz labdázásra, dobásra és játékra.
Baby Fehn Happy Dino dinoszaurusz takaró. A takaró vidám dinoszaurusz motívuma miatt otthon és úton is pótolhatatlan segítőtárs lehet.
Baby Fehn Happy Dino dinoszaurusz mosdókesztyű.A mosdókendő nem csak fürdéshez, hanem száradás után bábként is használható.
Baby Fehn Happy Dino Dinoszaurusz kapucnis törölköző. A puha, pihe-puha anyag biztonságot és kényelmet nyújt a fürdő után.
Baby Fehn Happy Dino Spirál tevékenység dinoszaurus. Az aranyos, dinoszaurusz alakú spirál csörgő gyűrűt, sípot, susogó papírt, tükröt és hangokat…
Baby Fehn Happy Dino tevékenység kocka.A puha plüss kocka kompakt mérete kényelmes fogást tesz lehetővé még kisgyermekek kezével is.
Baby Fehn Happy Dino Puha könyv.Egy plüss anyagú könyvvel a gyerekek 8 oldalon eleveníthetik fel az aranyos őskori lényeket.
Baby Fehn Happy Dino vulkán rágóka.A színes puha játék a régi vulkánban kényelmes fogást tesz lehetővé még kisgyermekek kezével is.
Baby Fehn Happy Dino plüss vulkán.A játék fejleszti a gyerekek képzelőerejét, fogást, érzékszerveket és finom motorikát.
Baby Fehn Happy Dino dinoszaurusz szundikendő.Egy dinoszauruszos puha plüss szundikendő mosolyt varázsolt minden gyermek arcára.
Baby Fehn Happy Dino Babakocsi lánc.Az interaktív lánc susogó papírral ellátott plüssjátékokat, csörgőt és sípot tartalmaz.
Baby Fehn Happy Dino Zenélő vulkán játék dinoszaurusszal. .A gyűrű felhúzása után Schubert 2 perces altatódalát játssza le, mely kellemes…
Baby Fehn Csörgő henger mászáshoz Children Of The Sea - Polip és csillag. Az oktató játék játékosan stimulálja a gyermek…
Baby Fehn Fürdőjáték Children Of The Sea - Polip. A beépített labdának köszönhetően a játék lebeg a víz felszínén, így…
Baby Fehn Mosdószivacs Children Of The Sea - Teknősbéka. A kellemesen puha, kiváló minőségű frottír különösen gyengéd a baba érzékeny…
Baby Fehn Baba irattartó – Children Of The Sea. Méretek: 23 x 16 cm

Kosár