ABC Design Pelenkázó táska Explore – Diamond Edition – Dolphin 2021

ABC Design Pelenkázó táska Explore – Diamond Edition – Dolphin 2021 tartalma: thermo palack tartó, pelenkázó alátét, zseb apró tárgyak számára, ABC Design univerzális rögzítés. Szín: barna, fekete.

49 303 Ft

Elfogyott

ABC Design Pelenkázó táska Explore – Diamond Edition – Dolphin 2021

Az új Explore pelenkázó táskával Ön és gyermeke minden kalandra készen áll majd.
Minden kéznél van, modern dizájnba öltöztetve: tágas zsebek, rengeteg rekesz és praktikus kiegészítők. Mindez része az új pelenkázótáskának, amelyet még jóval azután is használhat, hogy a baba kinőtte a pelenkázást. A stílusos és modern megjelenés a bőr- és textilelemekkel már első pillantásra meggyőző. A fő rekeszben pelenkákat, cumisüvegeket és tartalék ruhákat tárolhat. A táska belsejében található két kisebb rekesz biztonságos helyet biztosít az ápolásra használt szerek és egyéb alapvető dolgok tárolására. A táska elején egy nagy, cipzáras rekeszt talál. Gyorsan és egyszerűen tárolhatja benne mobiltelefonját vagy kézitáskáját. A hőszigetelt palacktartó kivehető a táskából, és könnyen rögzíthető az ABC Design babakocsihoz (a 2017-es kollekcióból). A vízálló és higiénikus pelenkázó alátét lehetővé teszi, hogy bárhol pelenkázhassa a babát. A táska többféleképpen is hordható: közvetlenül a babakocsin vagy stílusos kézitáskaként. A széles vállpántnak köszönhetően a táska vállon vagy keresztben is hordható. Hosszabb utazások alkalmával praktikus öltözőtáskaként is használható. Az Explore pelenkázótáska utazás közben is lenyűgözi Önt. A hátulján található bőröndpántnak köszönhetően a táska tökéletes útitárssá alakítható.

* Az univerzális rögzítési rendszer a 2017-es kollekciótól kezdve minden babakocsimodellhez használható. Az “Univerzális pelenkázótáska-csatlakozó” szükséges ahhoz, hogy a tartozékokat a 2016-os vagy annál régebbi kollekciójú babakocsik fogantyújához lehessen rögzíteni.

Tulajdonságok:

Méretek (hosszúság x szélesség x magasság) 35 x 14 x 38 cm
Teljes súly 0,8 kg

A pelenkázótáska tartalmazza:
– Thermo palack tartó
– Pelenkázó alátét
– Zseb apró tárgyak számára
– ABC Design univerzális rögzítés

Brand

ABC Design

EAN

4045875069246

Kosár