Kosár

ABC Design Pelenkázó táska Style – Dark Brown 2021

ABC Design Pelenkázó táska Style – Dark Brown 2021 tartalma: Vállpánt – Thermo palack tartó – Pelenkázó alátét – Zseb apró tárgyak számára – Univerzális pelenkázótáska rögzítés – ABC Design univerzális rögzítés. Szín: sötét barna.

57 893 Ft

Elfogyott

ABC Design Pelenkázó táska Style – Dark Brown 2021

Induljon útnak stílusosan és divatosan
A Style pelenkázótáska mindenki számára alkalmas. Kivételes minőségének köszönhetően nemcsak praktikus segítő, hanem divatos kiegészítő is minden olyan szülő számára, akinek a megjelenés is fontos. A Style pelenkázótáska professzionális kivitelezésének, stílusos bőr megjelenésének és praktikus funkcionalitásának köszönhetően akkor is elkísérheti Önt, amikor már nem csak pelenkákat kell cipelnie. A táska tágas belseje egy fő rekesszel, három kisebb rekesszel és két zsebbel az apró tárgyak számára rengeteg helyet biztosít mindazon dolgok tárolására, amire anyának és a babának útközben szüksége van. A táska higiénikus pelenkázó alátéttel, kivehető termo palacktartóval, vízálló rekesszel, állítható pánttal és a babakocsihoz rögzíthető fogantyúval* is rendelkezik. További tárolóhelyet biztosít egy kivehető zseb. A táska stílusos bőr megjelenésével tökéletesen illeszkedik bármelyik ABC Design babakocsimodellhez.

* Kétféle rögzítési rendszert tartalmaz: az ABC Design babakocsihoz való rögzítés és az univerzális rögzítés más márkájú babakocsikhoz.

Tulajdonságok:

Méretek (H x B x K) 50 x 22 x 40 cm
Teljes súly 2,3 kg

Pelenkázótáska tartalma:
– Vállpánt
– Thermo palack tartó
– Pelenkázó alátét
– Zseb apró tárgyak számára
– Univerzális pelenkázótáska rögzítés
– ABC Design univerzális rögzítés

EAN

4045875469008

Brand

ABC Design