Barion Pixel

Kosár

ABC Design Swing Classic sport babakocsi – tin 2023

Swing: kiváló minőségű alumínium váz sport felépítménnyel. A babakocsit a legkényelmesebb utazásra tervezték: állítható magasságú fogantyú, bőséges hely a lábaknak toláskor, integrált felfüggesztés és kiváló minőségű golyóscsapágyak.

189 950 Ft

Elfogyott

ABC Design Swing Classic sport babakocsi – tin 2023

Swing: kiváló minőségű alumínium váz sport felépítménnyel. A babakocsit a legkényelmesebb utazásra tervezték: állítható magasságú fogantyú, bőséges hely a lábaknak toláskor, integrált felfüggesztés és kiváló minőségű golyóscsapágyak.

Swing
Kicsi, kompakt babakocsi

Babakocsi alumínium vázzal és sport felépítménnyel
A Swing babakocsi összecsukva kompakt méretű és extra könnyű. Emiatt ideális társ a város körüli utazásokhoz, a parkban tett sétákhoz és a könnyű terepen való sétákhoz.
Állítható magasságú fogantyú, több hely a lábaknak a babakocsi tolásakor, felfüggesztés és nagy kerekek, sport felépítmény teljesen fekvő helyzetbe állítási lehetőséggel.

Kompakt és sokoldalú
Az ABC Design Swing kompakt babakocsi minden igényt kielégít, maximális rugalmasságot és kényelmet kínál. A sport felépítményen a hát- és lábtámasz opcionálisan teljesen fekvő helyzetig állítható, ami a gyermek számára nyugodt pihenést biztosít a most átélt kaland után. Városban, parkban vagy könnyű terepen – új ABC Design Swing babakocsija nem téved el semmilyen felületen. A forgó első kerekeknek köszönhetően könnyedén megbirkózik minden kanyarral, és nagyon könnyen irányítható. A rögzítőfék és az 5 pontos övrendszer gondoskodik a biztonságról. Kifinomult utazási rendszer: az opcionális adapter segítségével könnyedén rögzítheti az autós gyerekülést az alvázra. Az állítható magasságú fogantyú, több hely a lábaknak a babakocsi tolásakor és az integrált felfüggesztés a szülők számára is fokozott kényelmet biztosít vezetés közben. Az összecsukás utáni kompakt méreteknek köszönhetően a babakocsi könnyen tárolható autója csomagtartójában, vagy könnyedén magával viheti buszon vagy vonaton. Ötletes: Ha szorít az idő, azonnal összecsukhatod a Swing babakocsit akár a sport felépítmény mellett is.

Fontos adatok és tények:

Maximális terhelhetőség: 22 kg
Babahordozó: Nem – külön megvásárolható

Kompatibilis valamivel:

ABC Design Hazel, tulip
Britax Römer BABY SAFE iSENSE, BABY SAFE 3 i-SIZE
Cybex Aton, Aton M, Aton M i-size, Aton 5, Aton Q, Aton Q Plus, Aton Q i-size, Cloud Q, Cloud Q Plus, Cloud Z i-size
JOIE i-Gemm
Maxi Cosi Citi, CabrioFix, Pebble, Pebble Plus

Méretek összeszerelés után (H x SZ): 91 x 61 cm
Fogantyú magassága: 103 – 112 cm
Méretek összecsukás után (H x Sz x Ma): 66 x 60 x 28 cm
A mellékelt babakocsi ülés méretei (H x Sz): 20,5 x 31 cm
A babakocsi mellékelt háttámlájának méretei (Sz x Ma): 28 x 49 cm
Első kerekek mérete: 20,0 cm
Hátsó kerék mérete: 27,5 cm
Teljes tömeg sport felépítménnyel: 11,3 kg

EAN

4045875067273

Brand

ABC DESIGN