Kosár

ABC Design Tulip gyerekülés DIAMOND EDITION – Rose Gold

ABC Design Tulip gyerekülés DIAMOND EDITION – Rose Gold Néhány egyszerű mozdulattal könnyen átalakítható utazórendszerré. Dizájn: Rose Gold – rozsaszín, fekete.

53 305 Ft

Elfogyott

ABC Design Tulip gyerekülés DIAMOND EDITION – Rose Gold 2021

0-15 hónapos gyermekek számára, 45-85 cm vagy 13 kg súlyig

• Az állítható fejtámlának köszönhetően a gyermek méretéhez igazítható
• Az integrált belső betét jó támaszt nyújt a gyermeknek a napi tevékenységek során
• Néhány egyszerű mozdulattal könnyen átalakítható utazórendszerré


Diamond Edition

• Stílusos. Fényűző. Exkluzív. A szépség új meghatározása. A kiváló minőségű anyagok, a lenyűgöző kivitelezés és az elegáns színek kombinációja lenyűgöző modern megjelenést eredményez. A Diamond Edition kollekciót a tiszta elegancia és a minden részletre odafigyelő, rendkívül elegáns megjelenés jellemzi.
A legmagasabb minőséget érezheti, csodálhatja és tapasztalhatja meg. Kizárólag a legmagasabb minőségre összpontosítunk a szövetek gyártása során. Ezt a gondos kiválasztás, a sokéves tapasztalat és az alapos tesztelés révén tudjuk garantálni. Az anyag, a textúra és a szín tökéletes összjátéka adja a Diamond Edition kollekció egyedi megjelenését.

A Tulip gyermekülés minden helyzetben optimális védelmet nyújt. A párnázott ülőrész megbízható támaszt nyújt a gyermeknek mozgás közben, az enyhén lekerekített héj pedig gyengéd, nyugtató ringató mozgást tesz lehetővé. A Tulip autósülés egyszerű rögzítési rendszerrel büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a gyors utazási rendszerré való átalakítást. Az autósülés néhány egyszerű mozdulattal csatlakoztatható az ABC Design babakocsikhoz. A járműben a Tulip Isofix alap segítségével is biztonságosan rögzíthető (megvásárolható).

A Tulip autós gyerekülés 0-15 hónapos korú, 45-85 cm-es vagy 13 kg testsúlyú gyermekek számára alkalmas. Állítható fejtámlája a gyermek méretéhez igazítható. A huzat levehető és mosógépben mosható.

Tulip Asphalt autósülés a Viper 4 babakocsihoz csatlakoztatva

 

Tulip gyerekülés Viper 4 babakocsira rögzítve

Tulajdonságok:

Maximális súly 13 kg
Kompatibilis a következőkkel:
Limbo
Salsa 4 / 4 Air
Condor 4 / Air
Turbo 4 / 4 T / 6
Tereno 4 / Air
Viper 4
Nagyítás / Air
Méretek (h x sz x m) 64 x 44 x 59 cm
Teljes súly 3,95 kg

 

 

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a monitoron megjelenített színek kissé eltérhetnek a tényleges színektől. Fenntartjuk a jogot, hogy kisebb változtatásokat hajtsunk végre a formatervezésben és a modellekben. Biztosra akar menni a választásban? A szakkereskedő megmutatja Önnek a legújabb kollekciókat, és segít megtalálni a megfelelő színt.

EAN

4045875173196

Brand

ABC Design