Barion Pixel

Kosár

Abc Design Yippy Newborn Unit Moji újszülött székkészlet – Rose Gold 2023

A praktikus YIPPY újszülött székkészletnek köszönhetően babája az első naptól kezdve élvezheti veled a családi életet és az étkezőasztal mellett étkezhet.

62 800 Ft

Elfogyott

Abc Design Yippy Newborn Unit Moji újszülött székkészlet – Rose Gold 2023

YIPPY – Újszülött egység

A praktikus YIPPY újszülött székkészletnek köszönhetően babája az első naptól kezdve élvezheti veled a családi életet és az étkezőasztal mellett étkezhet.

Az újszülött szett születéstől fogva használható és kényelmet biztosít Önnek és a kicsinek egyaránt. Rögzítse a nyugágyat a YIPPY fa etetőszékhez néhány egyszerű lépésben, szerszámok nélkül.

Most készen állsz! Legyen szó egy jól megérdemelt alvásról vagy az ebédlőasztal melletti közös időről: a nyugágyat könnyedén két különböző pozícióba helyezheti. Fekvő helyzetben babája egy szuper puha fészekbe bújhat. Amikor a kis kincsed kissé felegyenesedik, felfedezheti környezetét, gyakorolhatja első mosolyát, és boldog pillanatokat élvezhet az egész családdal.

Minden nap történik valami új a baba életében. Például körülbelül 4 hónapos korában a baba megteszi az első próbálkozásokat a bébikanállal. Nagyon izgalmas, de nem mindig úgy sikerül, ahogy elterveztük. A híg kása egy része az újszülött készlet szövetére csöpöghet. Ez nem nagy ügy, egyszerűen összehajthatja az anyagot, és gyorsan megtisztíthatja a mosógép hidegmosási programjával.

A baba biztonsága szintén kulcsszerepet játszik. Az 5 pontos övrendszer extra puha hevederekkel a váll- és a lépésrészhez maximális biztonságot nyújt. A hevedereket gyorsan a gyermek méretéhez igazíthatja a megfelelő illeszkedés érdekében.

Jellemzők:

Alkalmas csecsemőknek születéstől kb. 6 hónap
Gyors és egyszerű telepítés, nincs szükség szerszámra
Párnázott újszülött szett 5 pontos övrendszerrel és védőpárnázással a váll és a lépésköz számára
Két pozícióban állítható
Extra nagy fekvőfelület a maximális kényelem érdekében

Pozíciók száma: 2
Összeszerelés: Nincs szükség szerszámra

Tisztítás:
Egység: Törölje le tiszta, nedves ruhával;
Párna: Hideg mosás vagy kézi mosás

A fekvőfelület méretei: 67 x 43 cm
Fekvési magasság: 82 cm
Maximális súly: 9 kg
Ajánlott életkor: Születéstől
Teljes tömeg: 2,3 kg

EAN

4045875056574

Brand

ABC DESIGN