Barion Pixel

Kosár

Abc Design Yippy Trunk Moji magas szék természetes fából – Pearl 2023

A YIPPY etetőszék kiváló minőségű tölgyfából készült, és lenyűgöz a tartósságával és robusztusságával. A jól látható faminta rendkívül jó minőségű és természetes megjelenést kölcsönöz a széknek.

103 400 Ft

Elfogyott

Abc Design Yippy Trunk Moji magas szék természetes fából – Pearl 2023

YIPPY TRUNK Magas szék

A YIPPY etetőszék kiváló minőségű tölgyfából készült, és lenyűgöz a tartósságával és robusztusságával. A jól látható faminta rendkívül jó minőségű és természetes megjelenést kölcsönöz a széknek.

Hossz: 460 mm
Szélesség: 510 mm
Magasság: 765 mm
Súly: 7 kg

Használatra kész
Egyszerűen hajtsa ki, és helyezze az ülést és a zsámolyt a kívánt pozícióba – kész. A beállítás nem is lehetne gyorsabb! A YIPPY etetőszék pillanatok alatt használatra kész. Még csak szerszám sem kell az összeszereléshez.

Egyetlen kattintással
A rendszer praktikus fogantyúi segítségével megváltoztathatja az ülés és a lábtartó helyzetét. A deszkákat két gyors lépésben a kívánt magasságra állíthatja, így a széket egyénileg a gyermek méretéhez igazíthatja.

Maximális biztonság
Állj stabilan! Két extra hosszú padlósikló és a stabil felépítés maximális védelmet nyújt a felborulás ellen. A széklábak lineáris felépítésének köszönhetően kisebb az esélye annak is, hogy véletlenül beleütközik a lábad az etetőszékbe. A padlósiklóknak köszönhetően a YIPPY összecsukott állapotban is függőlegesen marad.

Fiataloknak és időseknek
A YIPPY étkezőszék nemcsak gyermekét kíséri az első naptól kezdve, hanem az egész családot a mindennapok során. Ha egy családi ünnepségen egy szék nem elég az asztalnál, a YIPPY faszék azonnal kéznél van. Felnőtteknek is ideális: a szélesebb zsámoly ülőhelyként használható, és fotelként is kényelmet biztosít a vendégek számára. Amilyen gyorsan össze van szerelve az etetőszék, le is szedheti, és nem foglal sok tárhelyet.

Mindig veled
Ha már az összecsukásnál tartunk: a praktikus összecsukható funkciónak és a minimális súlynak köszönhetően könnyedén magaddal viheted a YIPPY széket az autóba, egy kirándulásra nagymamához és nagypapához. Miután megérkezik a helyszínre, másodpercek alatt beállíthatja. A szállítást az etetőszék háttámlájában található fogantyú is megkönnyíti.

Jellemzők:

Alacsony súly, mindössze 6,5 kg
Felnőtteknek is megfelelő etetőszék, mivel 90 kg-ig bír
Anyaga: minőségi és tartós tölgyfa
Összecsukható etetőszék a helytakarékos tároláshoz és szállításhoz
Az összeszerelés másodpercekig tart, és nincs szükség szerszámra
Az ülés és a lábtámasz magassága egy praktikus kattintórendszerrel állítható
Növekvő etetőszék: a gyermek méretéhez igazítható
Praktikus padlósikló a maximális biztonság és stabilitás érdekében

Magassági pozíciók: 6
Ajánlott életkor: 12 hónap
Anyaga: tölgy
Maximális súly: 90 kg
A lábrész méretei (H x Sz): 44 x 28 cm
Ülőfelület méretei (H x Sz): 44 x 25 cm
Méretek összeszerelve (H x Sz x Ma): 46 x 51 x 76,5 cm
Méretek összecsukva (H x Sz x Ma): 51 x 13 x 84,5 cm
Teljes tömeg: 7 kg

 

EAN

4045875056536

Brand

ABC DESIGN