Barion Pixel

Kosár

AEROMOOV Autósülés betét Bunny 0-13 kg Limited

AeroMoov betét bármilyen típusú autósüléshez a 0-13 kg-os súlykategóriában. A 3D-s méhsejtes szerkezeten keresztüli maximális légáramlás segít csökkenteni a gyermek túlzott izzadását az autósülésben. A felesleges testhő elvezetésre kerül, miközben a friss környezeti levegő bejut.

35 

Úton 33 db. Szállítás: 5-7 nap.

AEROMOOV Autósülés betét Bunny 0-13 kg Limited

AeroMoov betét bármilyen típusú autósüléshez a 0-13 kg-os súlykategóriában. A 3D-s méhsejtes szerkezeten keresztüli maximális légáramlás segít csökkenteni a gyermek túlzott izzadását az autósülésben. A felesleges testhő elvezetésre kerül, miközben a friss környezeti levegő bejut.

Jellemzők:

– A baba testhőmérséklete jobban szabályozható és csökken a túlzott izzadás.
– a bélés és az autósülés is száraz marad
– csökken az izzadás okozta bőrirritáció kockázata
– az AeroMoov autósülés bélése 40°C-on mosható, ami azt jelenti, hogy a gyermek tiszta autósüléshuzatot élvezhet
– úgy van kialakítva, hogy a biztonsági övek ne legyenek útban használat közben (középső csatlyuk, oldalsó alakítás az övek vállrészéhez), a csatlyuknak köszönhetően a bélés nem csúszik el.
– kellemes tapintású, puha és légáteresztő – a külső részhez bio pamutot használtak.
– a bio pamut termesztése során nem használnak növényvédő szereket, így sokkal kíméletesebb a természethez és a baba bőréhez.

Az izzadásgátló betét bármely 0-13 kg-os autósüléshez illeszkedik, és az év bármely szakában kényelmes környezetet biztosít. Az ülésbetét által nyújtott extra védelemnek köszönhetően az autósülés hosszú ideig olyan marad, mintha új lenne.

Tömeg 100 kg
Méretek 3600 × 2200 × 400 cm
Variant

V007185

EAN

5413421820372

Brand

AEROMOOV

AEROMOOV
AEROMOOV