Barion Pixel

Kosár

AEROMOOV babakocsi betét Bunny Limited

Az AeroMoov betét bármilyen típusú babakocsihoz (kivéve a Mountain Buggies), amely egy lélegző 3D szerkezetből áll, amelynek köszönhetően a baba sokkal kevésbé izzad a babakocsiban. A felesleges testhő elvezetésre kerül, ugyanakkor friss környezeti levegőhöz jut.

35 

Úton 32 db. Szállítás: 5-7 nap.

AEROMOOV babakocsi betét Bunny Limited

Az AeroMoov betét bármilyen típusú babakocsihoz (kivéve a Mountain Buggies), amely egy lélegző 3D szerkezetből áll, amelynek köszönhetően a baba sokkal kevésbé izzad a babakocsiban. A felesleges testhő elvezetésre kerül, ugyanakkor friss környezeti levegőhöz jut.

Jellemzők:

– A baba testhőmérséklete jobban szabályozható és csökken a túlzott izzadás.
– a bélés és az autósülés is száraz marad
– csökken az izzadás okozta bőrirritáció kockázata.
– az AeroMoov babakocsi-betét 40°C-on mosható, ami azt jelenti, hogy a baba tiszta babakocsi-üléshuzatot élvezhet
– úgy van kialakítva, hogy a biztonsági övek használat közben ne legyenek útban (nyílás a középső csatnak, oldalsó formázás az övek vállrészének)
– a csat nyílás megakadályozza a betét elcsúszását
– a bélés a tetején lévő pántok segítségével is rögzíthető

Kellemes tapintású, puha és légáteresztő – a külső részhez organikus pamutot használnak. A bio pamut termesztése során nem használnak növényvédő szereket, így sokkal kíméletesebb a természethez és a baba bőréhez. A babakocsi bélés minden évszakban kényelmes környezetet biztosít. A babakocsi-bélés által nyújtott extra védelemnek köszönhetően a babakocsi-borítás hosszú ideig olyan jó állapotban marad, mint új korában.

Méretek: 74 × 30 × 1 cm

Tömeg 100 kg
Méretek 3600 × 2200 × 400 cm
Variant

V007193

EAN

5413421820495

Brand

AEROMOOV

AEROMOOV
AEROMOOV