Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Akció! -34%

AKCIÓ Britax Römer Seed Papilio 2 kombináció-gél kerekek- Dark Grey

A babakocsi felépítése ötvözi a tisztaságot, a funkcionalitást és a hosszú élettartamot.
A gyógytornászokkal együttműködve kialakított, gubó alakú, ergonomikus sportülések ideálisak a gyermek testének megfelelő fejlődéséhez. A kényelem mellett nagyon praktikus is.

230 100 Ft

AKCIÓ Britax Römer Seed Papilio 2 kombináció-gél kerekek- Dark Grey

A SEED PAPILIO babakocsi a maximális mobilitást, a minőséget és a stílusos dizájnt ötvözi. Ultralapos összecsukható mechanizmusának köszönhetően ideális társ minden szülő és gyermek számára. Az összecsukott alváz még egy nagyon kis autóban is elfér. A babakocsi felépítése ötvözi a tisztaságot, a funkcionalitást és a hosszú élettartamot.
A gyógytornászokkal együttműködve kialakított, gubó alakú, ergonomikus sportülések ideálisak a gyermek testének megfelelő fejlődéséhez. A kényelem mellett nagyon praktikus is. Étkezőszékként használható. A babakocsit az asztal felé haladási irányával ellentétes helyzetbe helyezi, és behelyezi a fogantyút. Fogantyúvá alakul, és a gyermek kényelmesen, közvetlenül az asztalnál ülhet a babakocsiban.

A gyermekek születésüktől fogva tágas hordozókocsiban utazhatnak. A gyermekek csontrendszere folyamatosan fejlődik, a gyermekeknek a lehető legnagyobb támogatásra van szükségük. Erről gondoskodik a gyógytornászokkal együttműködve kialakított, ergonomikus, gubó alakú sportülés, amely egy kézzel könnyen fekvésbe állítható.
A letisztult vonalak és a kiváló minőségű anyagokra való összpontosítás időtlen dizájnt hoz létre, amely bárhol felkelti a figyelmet.
egyedülálló összecsukható rendszer – a kerekek könnyen összecsukhatók az alváz alá, így az így kapott magasság 22 cm
ergonomikus, dönthető ülés gubó alakú
robusztus és egyben könnyű alváz
nagy tárolóhely
ergonomikus, állítható fogantyú
Technikai paraméterek
Összecsukott alváz (kerekekkel együtt) (Ma x Szé x Mé)
22 x 58 x 83 cm
fogantyú magassága
99-102 cm
termék súlya
13,5 kg
Az alváz és a kerekek tömege
11,80 kg
Maximális terhelhetőség
23 kg
A gyermek maximális súlya
17 kg
Maximális súly a kosárban
5 kg
A SEED Papilio babakocsi SZETT az alábbi elemekből áll:
– mély ágy
– sport babakocsi
– bár a babakocsihoz
– Bevásárló táska
– esőkabát
A Seed Papilio babakocsi tartozékai, melyek a készlet részét képezik
Bevásárló táska
Ezt a bevásárlótáskát pontosan a Seed babakocsihoz tervezték. Tökéletesen illeszkedik az alvázra, így a szülőknek nem kell attól tartaniuk, hogy hazafelé elvesznek a bevásárlásaik. Akár 5 kilogrammot is elbír. Masszív alappal és praktikus cipzárral rendelkezik, ami egészen a táska aljáig kicipzározható. Ez nagyon megkönnyíti, hogy bármit a táskába helyezzen vagy kivehessen belőle. A táska a babakocsi klasszikus bevásárlókosarát hivatott helyettesíteni, előnye, hogy a táskával könnyen hazavihető a bevásárló, és nem kell kipakolni a kosárból.
Keresztléc
A gyermeket a Seed babakocsiban ötpontos biztonsági öv védi. Az idősebb gyermekeknek azonban azt tanácsolják, hogy vezetés közben kapaszkodjanak. Számukra a Seed babakocsira egyszerűen rögzíthető keresztléc található. Ráadásul a bőr kialakításnak köszönhetően a keresztléc egy másik érdekes dizájneleme lehet babakocsijának. A rúd oldalra hajthatóságának köszönhetően könnyen behelyezhető a gyerek a babakocsiba, nem szükséges teljesen eltávolítani.
SEED PAPILIO esőkabát
A Seed babakocsira könnyen rögzíthető kiváló minőségű esőkabát megóvja gyermekeit a rossz időjárástól. Egy csepp eső sem hatol be a gyerekbe, széltől, hótól is védve van, ugyanakkor az átlátszó anyagnak köszönhetően semmi sem akadályozza a kilátást.

Brand

BRITAX RÖMER