Kosár

Akció!

AKCIÓ JANE Muum 3 kombinációs babakocsi – T78

Ez az egyik legkönnyebb babakocsi a piacon, maximális hellyel egy gyermek számára. Az alumíniumnak köszönhetően könnyű, könnyen és kényelmesen irányítható akár egy kézzel is.

231 214 Ft

AKCIÓ JANE Muum 3 kombinációs babakocsi – T78

A JANÉ MUUM babakocsi egy univerzális sport és mély babakocsi, melyhez Micro kád (összecsukható kád), KOOS iSize R1 autósülés, vagy sport alkatrész rögzíthető a babakocsi szerkezetére (ezeket az alkatrészeket az ár tartalmazza a babakocsiról).

Ez az egyik legkönnyebb babakocsi a piacon, maximális hellyel egy gyermek számára. Az alumíniumnak köszönhetően könnyű, könnyen és kényelmesen irányítható akár egy kézzel is. A babakocsi széles, sportos forgatható ülését a baba igényeihez igazíthatja, és teljesen dönthető. A sportrészen nagyméretű ernyő található, amely védi a gyermeket meleg nyári időben, télen pedig a széltől és a hidegtől.

A babakocsi nagyon könnyen összecsukható még sportüléssel is.
Elülső forgatható kerekekkel rendelkezik, amelyek rögzíthetők. Az első fogantyú 7 pozícióba állítható.
A babakocsi forgatható sportüléssel rendelkezik, 3 állású háttámlával, míg az alsó pozíció lapos pozíciót biztosít, amelyben a baba kényelmesen aludhat.
A babakocsi tetője víz- és szélálló. A kádon nagyítható – meghosszabbítható a középső rész kicipzározásával, ahol a hálót varrják. A belső szövet felülete légáteresztő.

Tartozékok: táska a fogantyúhoz, esőkabát, kosár apróságoknak és baldachin a sportrészhez.

Műszaki jellemzők: egyes részek rögzítése az alvázhoz ProFix rendszerrel Könyves összecsukható mechanizmus biztonsági zárral. A háttámla 3 pozícióba állítható, új ergonomikus formát kapott. Új rögzítőfék biztosítékkal. Elfordítható első kerekek reteszelési lehetőséggel. A kerekek sima felülete a könnyebb karbantartás érdekében. Az állítható magasságú fogantyú 7 pozícióban és ergonomikus kialakítású. Az első tengely független felfüggesztése. Huzata levehető, mosható. A lombkorona és a külső burkolat víz- és szélálló. Új, tágasabb bevásárlókosár. Praktikus pánt összecsukott állapotban történő hordozáshoz

Brand

JANE