Baby Fehn Csörgő zokni méhecske – Garden

Baby Fehn Csörgő zokni méhecske – Garden rúgáskor mókás csörgő hangot adnak ki, és arra ösztönzik a babát, hogy mozgassa a lábát az arca felé, hogy játékosan eddze a baba érzékeit és motoros készségeit.

4 305 Ft

Elfogyott

Baby Fehn Csörgő zokni méhecske – Garden aranyos méhecske fejekkel fogásra, csörgésre, rúgásra és hangok kiadására – oktató játék 0-12 hónapos korú gyermekeknek.

Szórakoztató oktató játék otthon vagy útközben: a babazokni egész nap kellemes meleget biztosít.
A kis méhecske fejek érdekes színeikkel és anyagaikkal biztosan meghódítják a babák szívét.
A kis felfedezők könnyen megértik, hogyan működik a babazokni, és puhasága miatt alig akarják majd levenni – akár otthon, akár útközben.
A zokni játékos módon fejleszti a baba hallását, tapintását és finommotorikus képességeit – ezért ideális ajándék születés, keresztelő vagy születésnap alkalmából.

Méret: 12 cm
Életkor: 0-12 hónap

 

 

Szórakoztató oktató játék otthon vagy útközben: a Garden kollekció babazoknijainak puha anyaga a baba finom bőréhez tapad, és egész nap kellemes meleget biztosít. Az aranyos, szilárd méhecske fejek rúgáskor mókás csörgő hangot adnak ki, és arra ösztönzik a babát, hogy mozgassa a lábát az arca felé, hogy játékosan eddze a baba érzékeit és motoros készségeit.

Anyag:
Zokni: Összetétel: 86% pamut, 13% poliamid, 1% elasztán / Díszítés: 100% poliészter.

Gépben mosható 30 fokon.

Független vizsgálóintézetek által tesztelt biztonságosság

Brand

BABY FEHN

Kosár