Barion Pixel

Kosár

Baby Fehn csuklócsörgő – Bruno

Cikkszám: BFE031080_Bruno Kategóriák: , ,

Baby Fehn csuklócsörgő – Bruno – macifej formájú csörgővel ellátott csuklópánt ideális társ a babák számára születésüktől kezdve.

2 620 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Baby Fehn csuklócsörgő – Bruno – aranyos állatfejjel, hogy megfogja, csörgesse, rázza és hangokat adjon ki.

Oktató játék csecsemők és kisgyermekek számára 0+
Könnyen felcsatolható, kíváncsiságot ébreszt, és életre kel a rázásra és játékra: a macifej formájú csörgővel ellátott csuklópánt ideális társ a babák számára születésüktől kezdve.
Érdekes színeivel, anyagaival és gyönyörű részleteivel leköti a baba figyelmét.
A kis felfedezők könnyen megragadják a csörgő karkötőt, és hordozható méretének köszönhetően mindenhová magukkal akarják majd vinni – akár otthon, akár útközben, a hordozóban vagy a babakocsiban.
A karkötő játékosan edzi a baba hallását és tapintását, finommotoros képességeit, ezért ideális ajándék születésnapra, keresztelőre és születésnapra.
A Bruno kollekció nyuszi csuklócsörgőjének kellemes anyagai alkalmazkodnak a baba puha bőréhez, és egész nap kellemes szórakozást nyújtanak.
A medve aranyos, tömör feje viccesen zörög, ha megrázza, arra ösztönzi a babát, hogy mozgassa a kezét, és így játékosan edzi a baba érzékeit és motoros készségeit.

Felső anyag: plüss, bársony, szövet / Töltelék: 100% poliészter
Független vizsgálóintézetek által tesztelt biztonságosság

Méret: 16 cm

Brand

BABY FEHN

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari