Barion Pixel

Kosár

Baby Fehn Nyakpárna Monkey Donkey – Majom

Baby Fehn Nyakpárna Monkey Donkey – Majom. Biztonságos kényelem: tehermentesíti a nyaki gerincet és a vállak környékét – a praktikus tépőzáras rögzítésnek köszönhetően a gyermek feje biztonságban van, és nem dőlhet előre.

6 600 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Baby Fehn Nyakpárna Monkey Donkey – Majom

Nyakpárna kis csörgő játékkal – az ergonomikus forma elősegíti a biztonságos testtartást az autósülésben, a babahordozóban vagy a babakocsiban.
A nyakpárna kis figurával nem hiányozhat útközben sem: az ergonomikus forma tökéletesen alkalmazkodik a baba nyakához, és gyengéden megtámasztja a fejet.
A csörgő játékkal az utazás soha nem lesz unalmas.
Biztonságos kényelem: tehermentesíti a nyaki gerincet és a vállak környékét – a praktikus tépőzáras rögzítésnek köszönhetően a gyermek feje biztonságban van, és nem dőlhet előre.
Kényelmes és friss: a fejtámla puha anyaga nemcsak tökéletes kényelmet biztosít, hanem 30 °C-on könnyen mosható is.

Méretek: 24 x 20 cm
Életkor: 6+ hónap

– Csecsemők és kisgyermekek számára 6 hónapos kortól
– Külső anyag: bársony (100% poliészter), jersey (95% pamut, 5% elasztán) / Bélés: 100% poliészter, 100% elasztán, 100% pamut, 5% elasztán / Bélés: 100% pamut, 5% elasztán
– Ideális babalátogatáshoz, születésnapi vagy keresztelői ajándékként
– Független vizsgálóintézetek által tesztelt biztonságosság

Brand

BABY FEHN

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari