Barion Pixel

Kosár

Baby-Safe i-Size Base rögzítőtalp

Baby-Safe i-Size Base rögzítőtalp

185 

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Baby-Safe i-Size Base rögzítőtalp – a BABY-SAFE 2 i-SIZE autósülésekhez használt bázis.

Biztonságos és egyszerű telepítés minden alkalommal

Biztonságosan és könnyen minden alkalommal
Mivel az autóülést különösen a baba első hónapjaiban gyakran be- és ki kell helyezni az autóból, a BABY-SAFE BASE felszerelését és leszerelését megkönnyítettük. A rögzítőtalp rögzítve marad az autó ISOFIX rögzítési pontjainál, a gyermekhordozó pedig egyszerűen abázishoz csatlakoztathatja. A rögzítőtalpon lévő kijelző mutatja, hogy a babahordozó megfelelően van-e felszerelve, így minden utazás során nyugodt lehet.

 

 

ISOFIX reteszelő rendszer

Az ISOFIX reteszelő rendszer lehetővé teszi az ISOFIX karok meghosszabbítását, hogy könnyedén beállíthassa azokat, vagy leválaszthassa a gyermekülések alját a jármű ISOFIX rögzítési pontjairól. Miután csatlakoztatta az ISOFIX csatlakozókat, rögzítse az alapot úgy, hogy az érintse az üléstámlát. Ez megakadályozza, hogy ütközés esetén a gyermek autóülése felfelé mozduljon.

 

 

 

 

 

 

Állítható magasságú támasztóláb

A támasztóláb extra stabilitást biztosít a gyermek autósülésének azáltal, hogy az autó padlójára támaszkodik. Minimalizálja a mozgást és az elfordulást, és csökkenti az előremozdulás erejét, amely becsapódás esetén hat a gyermekére, elősegítve a gyermek védelmét. A járműbe történő biztonságos felszerelés érdekében a támasztóláb állítható magasságú. Az intuitív jelző azt jelzi, hogy a támasztóláb stabilan van-e a jármű padlóján.

 

 

 

 

 

 

Könnyű tárolás

Tudjuk, hogy a kisgyermekes szülőknek sok kiegészítőjük van, amelyeket tárolniuk kell, ezért úgy terveztük meg a gyermekülést, hogy az a lehető legkönnyebben tárolható legyen. A támasztóláb összecsukható, így könnyen tárolható a jármű csomagtartójában vagy otthon.

 

 

 

 

 

Technikai paraméterek:

  • Méretek: 45 – 72 x 44 x 64 cm
    Súly: 8 kg

Brand

BRITAX

BRITAX