Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Bobbin Gyermek kerékpár Gingersnap 20″ Yellow

Cikkszám: BOB-B343 Kategóriák: , Címke:

A Gingersnap 20″ kerékpár egy klasszikus kerékpár, amelyet 5-8 éves gyermekek számára terveztek. A Gingersnap 20 „7 sebességfokozattal rendelkezik a könnyebb vezetés érdekében, például iskolába vagy barátokkal és családdal való kirándulásokhoz. Ez a modell nem tartalmaz stabilizátor kerekeket, de szükség esetén bármilyen univerzális, más eladótól vásárolt kereket fel lehet szerelni.

171 600 Ft

Bobbin Gyermek kerékpár Gingersnap 20″ Yellow

A Gingersnap 20″ kerékpár egy klasszikus kerékpár, amelyet 5-8 éves gyermekek számára terveztek.

Felszereltsége része a kerékpárváz színéhez illő láncburkolat és sárvédők. A fényes felület, a kézzel készített fonott kosár, a kormányvégek és az ülés tökéletesen harmonizál a színekkel, hogy tükrözze a felnőtteknek szánt Bobbin kerékpárok megjelenését.

A Gingersnap 20 „7 sebességfokozattal rendelkezik a könnyebb vezetés érdekében, például iskolába vagy baráti és családi kirándulásokhoz. Csengőt és állványt is találsz rajta. Ez a modell nem tartalmaz stabilizátor kerekeket, de ha szükséges, bármilyen univerzális más eladóktól vásárolt csatolható.

HOGYAN KÉSZÍTSÜK JUNIOR KERÉKPÁRT

A Bobbin junior kerékpár összeszerelése nagyon egyszerű és szórakoztató.

A kerékpárt dobozban szállítjuk. Fel kell szerelni a kormányt, az első kereket, az első sárvédőt, a pedálokat és az ülést.
A kosár egyszerűen rögzíthető hevederekkel. Csak a Gingersnap 24″ kerékpármodell esetében van benne kosártartó is.
A termékcsomag alapvető eszközöket tartalmaz. Szükséged lesz még: olló, fogó, csavarhúzó és gumiabroncs pumpa.

Néhány fontos dolog, amit tudnia kell:

A kosár nem géppel készült, hanem természetes anyagokból kézzel szőtt. Emiatt előfordulhatnak ellentmondások a szövésben, a felületkezelésben és a színben, amelyek azonban ennek a terméknek a természetes jellemzői, és különleges varázst adnak neki.
A megfelelő kerékpárméret megtalálása a lábak magasságának mérésével kezdődik. Vegyünk egy mérőszalagot, és húzzuk végig a lábunk belsejében a padlótól egészen a lépésközig. Hasonlítsa össze a mért hosszt ezzel a táblázattal:

Megjegyzés: Ha 2 méret felel meg a mért értékeknek, válassza ki itt a nagyobbat. Kerékpárja tovább bírja, amíg gyermeke nő.

20″-OS KERÉKPÁROK MŰSZAKI ADATAI

Keret: acél
Villák: acél
Kormány: krómozott acél
Kormányszár: acél
Sebességváltó: Shimano Tourney, 7 sebességfokozat
Lánc: acél
Hajtókarok: ötvözet
Kormányvégek: gumi
Fékek: Dupla forgású ötvözet, könnyen elérhető karokkal
Védőburkolat: műanyag
Sárvédő: festett acél
Kerekek: öntött, 20″ méretű
Gumiabroncsok: 20×1,5″
Ülés: párnázott vegán bőr ülés
Üléscső: könnyűfém, állítható
Kosár: fonott barna vegán bőr pántokkal
Súly: körülbelül 11,5 kg
Megjegyzés: a pontos specifikációk gyártási tételenként változhatnak. Ha kétségei vannak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Brand

BOBBIN