Barion Pixel

Kosár

Bobbin sisak Disco Silver M/L 54 – 60 cm

A Disco sisak rendkívül bájos ezüst csillogó felülettel rendelkezik, teljesen állítható a hátsó kerék segítségével (tárcsa-fit rendszer), és ezüst állszíjjal van felszerelve. EPS habból készült, ABS héjjal, és teljes körűen tesztelték az EN1078 és a CPSC szerint az Ön biztonsága érdekében.

25 350 Ft

Bobbin sisak Disco Silver M/L 54 – 60 cm

Tökéletes kiegészítője a klubnak 😉

A Disco sisak rendkívül bájos ezüst csillogó felülettel rendelkezik, teljesen állítható a hátsó kerék segítségével (tárcsa-fit rendszer), és ezüst állszíjjal van felszerelve.

Ezenkívül 11 szellőzőnyílást talál a fej tökéletes szellőzéséhez. EPS habból készült, ABS héjjal, és teljes körűen tesztelték az EN1078 és a CPSC szerint az Ön biztonsága érdekében.

Egy tipp az Ön számára: sisak rendelése előtt mérje meg feje kerületét mérőszalaggal, és ellenőrizze a méretet a mérettáblázatban.

S/M (48-54 cm)

M/L (54-60 cm)

Súly: 268 g (S/M méret) és 410 g (M/L méret)

Melyik sisakot válasszam?

A legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon a sisak illeszkedéséről, ha megméri a feje kerületét. Ez vonatkozik a gyerekekre is, mivel az életkor nem a legpontosabb mutatója a helyes méretnek.

Hogyan kell megmérni a fej kerületét?

A legjobb egy szabó mérőszalag, mellyel kényelmesen megmérheted a fejed kerületét.
Kezdje a mérést a homlok közepétől, és vezesse a mérőszalagot körülbelül 2 ujjal a fülek felett a fej hátsó részének legszélesebb pontjáig.
Jegyezze fel a mért eredményt, majd keresse meg a legmegfelelőbb méretet a Bobbin sisakok lenyűgöző választékából! Ügyeljen arra, hogy minden modellnek más a mérettartománya, pl. a méret modellenként változó.

 

Brand

BOBBIN