Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Bobbin sisak Mirror Mirror Rose Gold S/M 53 – 58 cm

Cikkszám: BOB-A10081 Kategóriák: , Címke:

Ahogy a neve is sugallja, ez egy rendkívül fényes sisakmodell és egy Bobbin klasszikus. Éjszaka visszaveri az autók fényeit, így jobban látható lesz az úton. Napközben újra ellenőrizheti magát benne, mint a tükörben. A Mirror Mirror sisak többféle színváltozatban kapható: króm, arany, rózsaszín arany és bronz.

25 350 Ft

Bobbin sisak Mirror Mirror Rose Gold S/M 53 – 58 cm

A Bobbin által 2013 óta gyártott klasszikus sisak! A gyönyörű és egyedi Mirror Mirror kerékpáros sisaknak világszerte vannak rajongói. Ez egy bevált módja annak, hogy elbűvölően nézz ki a kerékpárodon, és ugyanakkor látszódj is.

Most teljesen állítható tárcsa-fit rendszerrel és fekete állszíjjal rendelkezik. Tartalmaz egy állítókereket a hátulján, aminek köszönhetően a sisak méretét a fejed kerületének megfelelően tudod majd beállítani. A sisakban található 11 szellőzőnyílásnak köszönhetően a feje szabadon lélegezhet. A sisak EPS habból készült ABS héjjal és megfelel az EN1078 szabványnak.

A Mirror Mirror sisak króm, króm, arany, rózsaszín arany és bronz színben kapható.

Egy tipp az Ön számára: sisak rendelése előtt mérje meg feje kerületét mérőszalaggal, és ellenőrizze a méretet a mérettáblázatban.

Az S/M méret megfelel a legtöbb női és tinédzser fej kerületének. Mérettartomány: 53-58 cm.

Az M / L méret a legtöbb férfi fejkörfogatának felel meg. Mérettartomány: 56 – 60 cm.

Súly: 370 g S/M méretnél és 440 g M/L méretnél

Melyik sisakot válasszam?

A legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon a sisak illeszkedéséről, ha megméri a feje kerületét. Ez vonatkozik a gyerekekre is, mivel az életkor nem a legpontosabb mutatója a megfelelő méretnek.

Hogyan kell megmérni a fej kerületét?

A legjobb a szabó mérőszalag, mellyel kényelmesen megmérheted a fejed kerületét.
Kezdje a mérést a homlok közepétől, és vezesse a mérőszalagot körülbelül 2 ujjal a fülek felett a fej hátsó részének legszélesebb pontjáig.
Jegyezze fel a mért eredményt, majd keresse meg a legmegfelelőbb méretet a Bobbin sisakok lenyűgöző választékából! Ügyeljen arra, hogy minden modellnek eltérő mérettartománya van, pl. a méret modellenként változó.


 

Brand

BOBBIN