Barion Pixel

Kosár

Bobbin sisak Starling Blueberry S/M 48 – 54 cm

Cikkszám: BOB-A10021 Kategóriák: , Címke:

Ez a sisak több színben és 2 méretben kapható. Hátul állítható méretszabályozóval rendelkezik, így a lehető legkényelmesebbre állítható. Az S/M méret a legtöbb gyerek és kisebb felnőtt fej kerületéhez illeszkedik. Mérettartomány: 48-54 cm Az M/L méret a nagyobb gyerekfejek és a legtöbb felnőtt fej kerületéhez illeszkedik. Mérettartomány: 54-60 cm

17 940 Ft

Bobbin sisak Starling Blueberry S/M 48 – 54 cm

Ez a sisak egyszerű uniszex kialakítású, és ezen a színen kívül számos más színváltozatban is elérhető. Teljesen alkalmazkodik a fej kerületéhez a hátul található tárcsázó rendszernek és a kényelmes párnázott pántnak köszönhetően. A sisakban található 11 szellőzőnyílásnak köszönhetően a feje szabadon lélegezhet. A sisak EPS habból készült ABS héjjal és megfelel az EN1078 szabványnak.

Egy tipp az Ön számára: sisak rendelése előtt mérje meg feje kerületét mérőszalaggal, és ellenőrizze a méretet a mérettáblázatban.

Súly: 370 g (S/M méret) és 410 g (M/L méret)

Melyik sisakot válasszam?

A legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon a sisak illeszkedéséről, ha megméri a feje kerületét. Ez vonatkozik a gyerekekre is, mivel az életkor nem a legpontosabb mutatója a megfelelő méretnek.

Hogyan kell megmérni a fej kerületét?

A legjobb a szabó mérőszalag, mellyel kényelmesen megmérheted a fejed kerületét.
Kezdje a mérést a homlok közepétől, és vezesse a mérőszalagot körülbelül 2 ujjal a fülek felett a fej hátsó részének legszélesebb pontjáig.
Jegyezze fel a mért eredményt, majd keresse meg a legmegfelelőbb méretet a Bobbin sisakok lenyűgöző választékából! Ügyeljen arra, hogy minden modellnek eltérő mérettartománya van, pl. a méret modellenként változó.
A Bobbin márka 3 különböző méretű sisakmodellt kínál, de ha tudod, mekkora a fejed kerülete, biztosan választasz.

Brand

BOBBIN