Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Bobbin sisak Starling Green with Multi Stars, S/M

Cikkszám: BOB-A10086 Kategóriák: , Címkék: ,

Ez a modell több színben is elérhető. A sisak hátul állítható méretszabályozóval rendelkezik, így a lehető legkényelmesebbre állítható. Az S/M méret a legtöbb gyerek és kisebb felnőtt fej kerületéhez illeszkedik. Mérettartomány: 48-54 cm.

21 450 Ft

Bobbin sisak Starling Green with Multi Stars, S/M

Ez az egyszerű, vékony profilú sisak számos ízléses színben kapható, amelyek tökéletesen passzolnak a Bobbin kerékpárhoz (vagy nem ;-). Teljesen alkalmazkodik a fej kerületéhez a hátul található tárcsázó rendszernek és a kényelmes párnázott pántnak köszönhetően. A sisakban található 11 szellőzőnyílásnak köszönhetően a feje szabadon lélegezhet. A sisak EPS habból készült ABS héjjal és megfelel az EN1078 szabványnak.

Egy tipp az Ön számára: sisak rendelése előtt mérje meg feje kerületét mérőszalaggal, és ellenőrizze a méretet a mérettáblázatban.

Súly: 370 g

Melyik sisakot válasszam?

A legjobb módja annak, hogy megbizonyosodjon a sisak illeszkedéséről, ha megméri a feje kerületét. Ez vonatkozik a gyerekekre is, mivel az életkor nem a legpontosabb mutatója a helyes méretnek.

Hogyan kell megmérni a fej kerületét?

A legjobb egy szabó mérőszalag, mellyel kényelmesen megmérheted a fejed kerületét.
Kezdje a mérést a homlok közepétől, és vezesse a mérőszalagot körülbelül 2 ujjal a fülek felett a fej hátsó részének legszélesebb pontjáig.
Jegyezze fel a mért eredményt, majd keresse meg a legmegfelelőbb méretet a Bobbin sisakok lenyűgöző választékából! Ügyeljen arra, hogy minden modellnek más a mérettartománya, pl. a méret modellenként változó.
A Bobbin márka 3 különböző méretű sisakmodellt kínál, de ha tudod, mekkora a fejed kerülete, biztosan választasz.


Brand

BOBBIN