Britax Römer Advansafix IV M gyerekülés – Wine Rose

Britax Römer Advansafix IV M gyerekülés – Wine Rose. Az ADVANSAFIX IV M könnyen és kényelmesen nő gyermekével. A FLIP & GROW funkciónak köszönhetően a beépített biztonsági övről a jármű 3 pontos biztonsági övére válthat, amint gyermeke eléri a 15 kg-ot a maximális súlya 18 kg-ig – ez egy játék! Az autósülés egyik alkatrésze sem leszerelhető, így semmi sem vész el, és bármikor visszaalakítható. Az EasyRecline puha párnázata és pozicionálása, három állítható pozícióval kisgyermekek és nagyobb gyermekek számára, minden utazás során kényelmet biztosít.

128 340 Ft

Elfogyott

Britax Römer Advansafix IV M gyerekülés – Wine Rose

Rugalmasság, ami veled együtt nő

Az ADVANSAFIX IV M könnyen és kényelmesen nő gyermekével. A FLIP & GROW funkciónak köszönhetően a beépített biztonsági övről a jármű 3 pontos biztonsági övére válthat, amint gyermeke eléri a 15 kg-ot a maximális súlya 18 kg-ig – ez egy játék! Az autósülés egyik alkatrésze sem leszerelhető, így semmi sem vész el, és bármikor visszaalakítható. Az EasyRecline puha párnázata és pozicionálása, három állítható pozícióval kisgyermekek és nagyobb gyermekek számára, minden utazás során kényelmet biztosít.

Egyszerűen biztonságos – minden nap

Minden gyermek biztonsága nagyon fontos számunkra. Ezért az ADVANSAFIX IV M autósülést úgy tervezték, hogy bármilyen életkorban megvédje gyermekét. Ha gyermekét 3 pontos biztonsági övvel rögzíti, a SecureGuard technológia optimális helyzetben tartja az övet a medencecsontok felett, csökkentve a hasi sérülések kockázatát. Ezenkívül a mély, lágyan párnázott tömör oldalpanelek és a V-alakú fejtámla minimálisra csökkenti a gyermek sérülésének kockázatát oldalsó ütközés esetén.

Németországban gyártott minőség

A gyermekek biztonsága az a motor, amely minden nap előre visz minket. A legmagasabb minőség garantálása érdekében a teljes termékfejlesztési folyamatot egy fedél alatt tartjuk – a kezdeti ötlettől a kész termékig. Szabványaink szigorúbbak a törvényben előírtaknál, ezért rendszeresen teszteljük autósüléseinket a legmodernebb ütközésvizsgáló berendezésekkel. Ez biztosítja, hogy gyermeke biztonsága mindig a legjobb kezekben legyen.

Méretek (Ma x Sz x Mé)

60 – 83 x 44 x 47 cm

A termék súlya

11 kg

ISOFIX felső rögzítő pánttal (9-18 kg)

Ezt az autósülést az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz kell rögzíteni. Az ISOFIX egy szabványos csatlakozási pontrendszer, amely szinte minden autóban megtalálható. Biztonságos és szilárd kapcsolatot teremtenek a gyermekülés és az autó között. Speciális követelmények ADVANSAFIX IV M – a biztonságos telepítést az optimális stabilitást garantáló felső rögzítőheveder végzi. Autósülés vásárlása előtt olvassa el a jármű használati útmutatóját, keresse meg a Top Tether és az ISOFIX felső heveder rögzítési pontjait, és kérje meg a helyi kereskedőt, hogy végezzen próbaszerelést az autójában (kérdezze meg a Britax által kiképzett alkalmazottat).

ISOFIX rögzítés (15-36 kg)

Ezt az autós gyermekülést 3 pontos biztonsági övvel kell beszerelni az autóba, valamint ISOFIX rögzítési pontokat használva az autóban. Ez szilárd és biztonságos kapcsolatot biztosít a gyermekülés és az autó között, még akkor is, ha a gyermek nem ül benne. Tekintse meg járműlistánkat vagy a termékoldalon található FIT FINDER®-t, hogy megtudja, kompatibilis-e az autósülés az Ön autójával.

Bekötve (15-36 kg)

Ez a gyermekülés 3 pontos biztonsági övvel szerelhető autóba. Ez az opció akkor hasznos, ha az autósülést különböző autókba helyezi át, amelyek esetleg nem rendelkeznek ISOFIX rögzítési pontokkal. A biztonsági öv vezetői segítenek az ülés megfelelő rögzítésében. Autósülés vásárlása előtt olvassa el a jármű használati útmutatóját, keresse meg a megfelelő üléspozíciókat, és kérje meg a helyi kereskedőt, hogy végezzen próbaszerelést az autójában (kérdezze meg a Britax Römer által kiképzett alkalmazottat).

 

Brand

BRITAX RÖMER

Kosár