Britax Römer Advansafix IV R gyerekülés – Air Silver

Britax Römer Advansafix IV R gyerekülés – Air Silver. FLIP & GROW funkció – néhány egyszerű lépésben átválthat az integrált 5 pontos biztonsági övről a 3 pontos biztonsági övre. Szín: ezüst, szürke légáteresztő hálószövettel – Air Silver

163 590 Ft

Elfogyott

Britax Römer Advansafix IV R gyerekülés – Air Silver

Az ADVANSAFIX IV R gyerekülést úgy tervezték, hogy gyermekei biztonságosan és kényelmesen utazhassanak – ideális választás minden 9-36 kg-os gyermek számára. A gyermek növekedésével a FLIP & GROW funkció segítségével néhány egyszerű lépésben átválthat az integrált 5 pontos biztonsági övről a 3 pontos biztonsági övre . Ezen felül fejlett biztonsági funkcióinak köszönhetően az ADVANSAFIX IV R maximális rugalmasságot és védelmet nyújt minden életkorban.

Cool Flow – az új Air dizájn légáteresztő hálószövettel az ülés felületén , valamint a hát és a nyak területén. Így a kis utasok még kényelmesebben érezhetik magukat a forró napokon!

Rendkívüli biztonság – minden nap

Minden gyermek biztonsága nagyon fontos számunkra. Ezért kínál az ADVANSAFIX IV R fejlett biztonsági funkciókat, amelyek bármilyen életkorban megvédik a gyermeket. Rögzítse babáját hárompontos övvel. A SecureGuard optimális helyzetben tartja az övet a medencecsontok felett, csökkentve ezzel a hasi sérülés kockázatát. Ezen felül az állítható SICT technológia és a V-alakú fejtámla oldalsó ütközés elleni védelmet nyújt.

Extra kényelem – minden család számára

A felcseperedés még szórakoztatóbb az ADVANSAFIX IV R autóüléssel! A FLIP & GROW használatával válthat az integrált biztonsági övről (amikor gyermeke eléri a 15 kg-ot) a hárompontos biztonsági övre (legfeljebb 18 kg-ig) – egyszerűen! Az ülés egyik elemét sem lehet eltávolítani, így semmi sem veszhet el, és a váltás bármikor lehetséges. Az EasyRecline extra puha párnázás és pozicionálás három helyzetben állítható, így a kisgyermek és az idősebb gyermekek számára is biztosítja a kényelmes utazást

Német minőség és precizitás

Hisszük, hogy termékeink tervezésének és gyártásának a lehető legközelebb kell lennie egymáshoz. Ezért fejlesztettük ki, terveztük és gyártottuk az ADVANSAFIX IV R autóülést Németországban. A jóváhagyásig törésteszt laboratóriumunk számos tesztjén ment át. Ennek eredményeként garantálhatjuk ügyfeleink számára a lehető legmagasabb minőséget. És ez nem csak az ülésre vonatkozik, hanem a kárpitozásra és a szövetekre is, amelyek mindegyike Európában készül. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az Ön és gyermekeink mindig biztonságban legyenek az utazás során.

 

 

1) ISOFIX felső heveder (1. csoport)

Ezt az autósülést az autó ISOFIX rögzítési pontjaihoz kell rögzíteni. Az ISOFIX egy szabványos csatlakozási rendszer, amely szinte minden autóban megtalálható. Biztonságos és erős kapcsolatot teremtenek a gyermekülés és az autó között. Különleges követelmények ADVANSAFIX IV R – A biztonságos telepítés befejeződött a felső rögzítőpánt segítségével az optimális stabilitás érdekében. Mielőtt vásárol egy autóülést, olvassa el a jármű használati útmutatóját, keresse meg a felső heveder felső rögzítési pontjait és az ISOFIX-et, és kérje meg a helyi kereskedőt, hogy tesztelje autóját (forduljon egy Britax által képzett alkalmazotthoz).

2) ISOFIX csatolás (2/3 csoport)

Ezt a gyermekülést a járműbe a hárompontos biztonsági övvel, valamint az autó ISOFIX rögzítési pontjaival kell felszerelni. Ez biztosítja a szilárd és biztonságos kapcsolatot a gyermekülés és az autó között, még akkor is, ha a gyermek nem ül ott. Ellenőrizze a járműlistánkat vagy a FIT FINDER® terméket a termékoldalon, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ülés kompatibilis-e az autójával.

3) Láncolt (2/3 csoport)

Ezt a gyermekülést hárompontos biztonsági övvel lehet az autóba felszerelni. Ez akkor kényelmes, ha az autósülést olyan autókra helyezi át, amelyeknél esetleg nincs ISOFIX rögzítési pont. A biztonsági övvezetők segítik az ülés megfelelő rögzítését. Mielőtt vásárol egy autóülést, olvassa el a jármű tulajdonosának kézikönyvét, keresse meg a megfelelő ülőhelyet, és kérje meg a helyi forgalmazót, hogy végezzen tesztbeépítést az autójában (forduljon egy Römer által képzett alkalmazotthoz).

 

 

Tulajdonságok:

 • A biztonsági autósülés bekötése rendkívül könnyű és gyors
 • Rögzítés, ISOFIX 3 ponton vagy az autó 3 pontos biztonsági övével
 • A V alakú fejtámla, optimális védelmet biztosít, és a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja
 • Erőteljes oldal-, csípő- és fejvédelem
 • Energiaelnyelő vállpárnák
 • SICT a speciális oldalsó ütközésvédelem
 • Mély, lágyan párnázott oldalszárnyak
 • Az EasyRecline minden korosztály számára alkalmas, és lehetővé teszi az ülés három kényelmes helyzetbe állítását
 • Állítható a fejtámla magassága
 • Lágy, neoprén mellkasi párnák
 • 5 pontos biztonsági öv, központi övfeszítő
 • Övmagasság több fokozatban állítható, átfűzés nélkül
 • Az autósülés huzata levehető, mosható

 

Technikai paraméterek:

 • Méret: 60 – 83 x 44 x 47 cm
 • Súly: 11 kg

 

Szín:

 • ezüst, szürke légáteresztő hálószövettel – Air Silver

 

Brand

BRITAX

Kosár