Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Britax Römer Babakocsi Smile III + mózeskosár – Space Black

Britax Römer Babakocsi Smile III + mózeskosár – Space Black. A puhán párnázott mózeskosár biztosítja a baba kényelmét. A nagyobb gyerekek élvezni fogják a forgatható, mégis dönthető sportülésben.

369 360 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Britax Römer Babakocsi Smile III + mózeskosár – Space Black

A Smile III a születéstől 22 kg-ig. Akár a város szűk utcáin, akár vidéken, aszfaltozatlan utakon viszi, ez az elegáns, mégis fáradhatatlan társ soha nem hagyja cserben. A puhán párnázott mózeskosár biztosítja a baba kényelmét. A nagyobb gyerekek élvezni fogják a forgatható, mégis dönthető sportülésben.

Tökéletes alváz a városban és az erdőben való kalandozásnak

A mindössze 57 centiméter széles, karcsú kialakításnak köszönhetően a forgalmas városközpontokban, a bevásárlóközpontokban közlekedhet majd a polcok között. A Smile III a nehezebb terepeket is könnyedén leküzdi. Tökéletes központi alvázfelfüggesztéssel és különálló első felfüggesztéssel rendelkezik, amely szükség esetén rögzíthető. A nagyméretű, levegővel töltött kerekek sima és zavartalan utazást biztosítanak.

A biztonság és az időtlen elegancia kéz a kézben járnak

A Smile III babakocsi nemcsak megbízható és rendkívül funkcionális, hanem már első pillantásra is lenyűgözi Önt modern dizájnjával és népszerű színkombinációival.

Ritkán fordul elő, hogy a szülők és a babakocsit toló többi személy egyforma magasak. Ezért a Smile III fogantyú egyszerre nagyon praktikus és állítható magasságú, ergonomikus, ökobőrrel borított fogantyú.

Amikor a babakocsit a nem kívánt elmozdulás ellen kell biztosítani, a biztonsági fék egy kijelzővel jelzi a helyes fékezést. Ráadásul a féket felülről oldja ki, így nem áll fenn a cipő tönkretételének veszélye.

Az ideális mózeskosár a békés alváshoz

A baba életének első hónapjaiban a mély mózeskosár a legjobb és legegészségesebb a hosszú sétákhoz. A Smile III mózeskosárban bőven lesz hely a babának, amíg el nem kezdi használni a sportülést. Lágyan párnázott, a lábtartónak és az extra hosszú, szellőzőnyílással ellátott baldachinnak köszönhetően a baba mindig biztonságban és tökéletes védelemben lesz benne.

A Smile III praktikus gombokkal is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mózeskosár rögzítését vagy leválasztását az alvázról. A biztonsági mutatók pedig megerősítik, hogy megfelelően van e rögzítve. Ráadásul tökéletesen raktározható és nem foglal sok helyet, így nem kell aggódnia, hogy túl sok helyet fog elfoglalni az autóban.

Technikai jellemzők:

– Teljes méretek (magasság x szélesség x mélység): 20 × 82 × 39,5 cm
– Belső méretek (magasság x szélesség x mélység): 20 × 73 × 33 cm
– A termék súlya 3,5 kg

Minden gyermek értékelni fogja a sportülésből nyíló kilátást.

A forgatható üléseknek köszönhetően gyermeke választhat, hogy a szülőket akarja-e nézni, vagy a környezetet figyeli az utazás során. Amikor a gyermek elfárad, kényelmesen, egy kézzel hátradöntheti az ülést, amíg el nem fekszik. Mivel az ülés háttámlája extra hosszú (48 centiméter), még egy nagyobb gyermek is kényelmesen elfér a babakocsiban. A lábtartó is beállítható. A biztonsági övek puha párnázással rendelkeznek és akkor is beállíthatók, amikor a gyermek a babakocsiban ül.

A készlet tartalmazza az alvázat, a mózsekosarat és a sportülést.

A babakocsi technikai jellemzői

– Babakocsi (H x Sz x M): 90 × 40 × 57 cm
– Alváz (kerekekkel együtt) (H x Sz x M): 84 × 27 × 57 cm
– Fogantyú magassága 80-113 cm
– Háttámla hossza 48 cm
– Lábtartó hossza 23 cm
– Ülőfelület (szélesség x mélység) 30 × 23 cm
– A termék súlya 13 kg
– A babakocsi teljes súlya a baldachinnal együtt 13 kg
– Az alváz és a kerekek tömege 9 kg
– A gyermek maximális súlya 22 kg

Szín: fekete huzat, fekete fogantyú, fekete keret

Brand

BRITAX