Kosár

Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size gyerekülés és rögzítőtalp Bundle Flex – Blue Marble

Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size gyerekülés és rögzítőtalp Bundle Flex – Blue Marble. Születéstől – 15 hónapig | 40 – 83 cm | 0 – 13 kg. Az üléshuzat színe: kék márvány – Blue Marble.

161 734 Ft

Úton 1 db. Szállítás: 5-7 nap.

Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size gyerekülés és rögzítőtalp Bundle Flex – Blue Marble

A Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size gyerekülés születéstől 15 hónapig kíséri el babáját. Az újszülöttek számára szánt kivehető betétnek és a lie-flat lapos fekvőfelület technológiának köszönhetően a babahordozó ergonómikus pozíciót kínál az újszülött számára, és elegendő helyet biztosít a növekedéshez 83 cm-ig. Minden funkció úgy lett kialakítva, hogy gyermeke utazása biztonságos és kényelmes legyen minden utazás során.

Tér a növekedéshez – születéstől 15 hónapig
A BABY-SAFE2 i-SIZE-t úgy alakították ki, hogy megfeleljen az új ECE R129 (i-Size) autósülési szabályozásnak, és alkalmas 15 hónapos korig újszülöttek számára, így 83 magasságig alkalmas ülésre is alkalmas. cm.

A babahordozóban van egy betét az újszülött számára a kiegészítő támogatás érdekében, amely ütés esetén energiafelvételt is kínál. A betét eltávolítható és a fejtámla magassága beállítható, így több teret enged a gyermeknek.

A szabadalmaztatott lie-flat lapos fekvőfelület technológia biztonságos megoldást nyújt

Tudjuk, hogy amikor újszülöttel utazik az autóban, akkor nehéz más pozíciót adnia neki, mint a fekvőt. Izmai még nem teljesen fejlettek, és ez a helyzet a legkényelmesebb  neki. Autóval utazva azonban ütközés esetén az ülő helyzet biztonságosabb. Britax Römer megoldást talált erre a helyzetre. BABY-SAFE2 i-SIZE autóülése szabadalmaztatott technológiával van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyermek helyzetének vízszintes beállítását a fejtámla beállításával. Egyes járműtípusokban a FLEX BASE BABY-SAFE i-SIZE segítségével jobb vízszintes helyzetet biztosíthat a gyermeknek.

Nyugalmat a gyermekével való első utak során

A gyermekek, különösen az újszülöttek, a legkiszolgáltatottabb utasok, ezért fokozott védelmet igényelnek minden hatástól. A Britax Römer ezért a legigényesebb előírásoknak is megfelelő gyermekülések fejlesztésére, tesztelésére, finomítására és gyártására összpontosít, tesztelésük meghaladja az új gyermekbiztonsági szabvány (ECE R129) követelményeit. A BABY-SAFE2 i-SIZE vásárlásakor megvásárolja a pontos kutatási és biztonsági garanciát is, ami teljes nyugalmat és felbecsülhetetlen biztonságérzetet nyújt Önnek gyermekével utazás közben.

 

Alkalmazkodás a gyermek számára teljesen kényelmes és egyben biztonságos helyzethez

Dönthető ülésekkel rendelkező autókban a gyermek feje előre billenhet, amikor a gyereket gyermekülésbe helyezik. A  Baby-Safe i-Size Flex Base rögzítőtalp segítségével beállíthatja az alap dőlését, hogy a gyermek számára ergonomikus, lapos helyzetet biztosítson, amely teljes kényelmet és biztonságot nyújt. Az alap könnyen állítható 4 különböző helyzetbe a gyermek abszolút biztonsága érdekében, a felszerelt kijelző pedig jelez, ha a dőléshelyzet túl lapos.

 


 

Tulajdonságok (gyerekülés):

 • Születéstől – 15 hónapig | 40 – 83 cm | 0 – 13 kg
 • menetiránynak háttal 40 – 83 cm
 • Integrált szükítőbetét újszülötteknek – A puhán párnázott fejtámlánk garantálja a gyermek fejének kényelmes helyzetét. Természetes és ergonomikus fekvési helyzetet biztosít a hátrésznél található integrált szükítőbetétnek köszönhetően. A gyeremek növekedésével eltávolítható, hogy több helyet biztosítson az idősebb gyermekek számára.
 • SICT technológia – D-SIP® technológia – a gyermeküléseket az oldalirányú ütközéseknél fokozottabb védelem biztosítása céljából fejlesztettük ki. Az autó ajtajához legközelebbi D-SIP zárat el kell fordítani és lezárni. Ezáltal közelebb kerül az ütközési pont és csökkenti az ütés erejét, majd az ütközési energiát eltereli a teljes székkeretre, növelve a gyermek védelmét.
 • Lie-flat lapos fekvőfelület technológia – kényelmesebb és ergonomikusabb helyzetet tesz lehetővé az újszülöttek számára. Szabadalmaztatott integrált lehajtható mechanizmusunk lehetővé teszi, hogy a fekvő helyzet egyenletességét a gyermek magasságának megfelelően állítsa be. A fejtámla beállításakor a helyzet automatikusan megváltozik, növelve a helyet a gyermek fejlődésének megfelelően. A válltámaszokat a fejtámla beállításakor is automatikusan beállítják.
 • Könnyű kioldás a CLICK & GO® adapterekkel – A hordozó könnyen eltávolítható az alapról vagy a babakocsiról, így a szülő ergonómikus, függőleges helyzetben maradhat, amikor a hordozót felemeli. Egyszerűen használja a babahordozó hátulján lévő fogantyút, hogy lecsatlakoztassa az aljzattól vagy a babakocsitól, és könnyen megemelje.
 • Állítható fogantyú – könnyedén hátratolhatja, és ezután gyermekét rögzítheti gyermekülésben. A fogantyú feloldásához és hátratolásához egyszerűen nyomja meg a fogantyú mindkét oldalán található gombokat. Ha az autóülés a földön van, javasoljuk, hogy a fogantyút tolja minél hátrébb, hogy megakadályozza az autóülés megbillenését.
 • Mutatóink jelzik, ha a gyermekülést helyesen rögzítik az alapra vagy a babakocsira. A színjelzők azt mutatják, hogy az adapterek megfelelően vannak-e csatlakoztatva, amíg pirosról zöldre nem váltanak.
 • levehető huzat – az út során bármi megtörténhet – kidőlhet a gyeremek itala, vagy a gyermek rosszul lehet a mozgástól. Ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető üléshuzatot, így gyorsan megoldhatja a problémát, és visszatérhet az útra.

 

Technikai paraméterek:

 • Méretek: 58 × 44 × 67 cm
 • Súly: 4,8 kg
 • Az üléshuzat színe: kék márvány – Blue Marble

 

Tulajdonságok (bázis):

 • ISOFIX reteszelő rendszer – lehetővé teszi az ISOFIX karok meghosszabbítását, hogy könnyedén beállíthassa azokat, vagy leválaszthassa a gyermekülések alját a jármű ISOFIX rögzítési pontjairól. Miután csatlakoztatta az ISOFIX csatlakozókat, rögzítse az alapot úgy, hogy az érintse az üléstámlát. Ez megakadályozza, hogy ütközés esetén a gyermek autóülése felfelé mozduljon.
 • Állítható dőlésszögek – fekvőüléssel rendelkező autóknál fennáll annak a veszélye, hogy a gyermek feje előre dől, ha gyermekülésbe helyezik. A FLEX BASE segítségével könnyedén beállíthatja a gyermekülés helyzetét, hogy minden utazás során ergonómikus, mégis biztonságos helyzetet biztosítson gyermekének.
 • Állítható magasságú támasztóláb – extra stabilitást biztosít a gyermek autósülésének azáltal, hogy az autó padlójára támaszkodik. Minimalizálja a mozgást és az elfordulást, és csökkenti az előremozdulás erejét, amely becsapódás esetén hat a gyermekére, elősegítve a gyermek védelmét. A járműbe történő biztonságos felszerelés érdekében a támasztóláb állítható magasságú. Az intuitív jelző azt jelzi, hogy a támasztóláb stabilan van-e a jármű padlóján.
 • Könnyű tárolás – tudjuk, hogy a kisgyermekes szülőknek sok kiegészítőjük van, amelyeket tárolniuk kell, ezért úgy terveztük meg a gyermekülést, hogy az a lehető legkönnyebben tárolható legyen. A támasztóláb összecsukható, így könnyen tárolható a jármű csomagtartójában vagy otthon.

 

 

 

Technikai paraméterek:

 • Méretek: 45 – 72 x 44 x 64 cm
 • Súly: 8,7 kg

 

A Britax Römer Baby-Safe 2 i-Size gyerekülés és a Baby-Safe i-Size Flex Base rögzítőtalp külön is megvásárolható.

Brand

BRITAX