Kosár

Britax Römer Baby-Safe autósülés – Cosmos Black

Cikkszám: BRR022105_Cosmos Black Kategóriák: , Címke:

Britax Römer Baby-Safe autósülés – Cosmos Black. Babakocsira és bázistalpra is felszerelhető. Születésétől – 13 hónapig | 0 – 13 kg. Szín: fekete.

50 141 Ft

Elfogyott

A Britax Römer Baby-Safe autósülés – Cosmos Black a bizonyíték arra, hogy a mobilitásnak nem kell kompromisszumnak lennie. Az autósülés az okos kialakítás, átgondolt védelem a teljes kényelem és a könnyedség jegyében készült.

 

 

 

Kényelem és biztonság

A BABY-SAFE biztonságos és kényelmes környezetet biztosít gyermekének az utazásaik során. A puhán párnázott energiaelnyelő habpárnák teljes védelmet nyújtanak gyermeke számára, míg a fejtámla és az integrált szűkítőbetét kényelmet és természetes fekvő helyzetet garantál az újszülöttek számára. Az újszülött betét kivehető, hogy több helyet biztosítson a növekvő gyermek számára.

 

 

 

 

 

Alkalmazkodóképesség és kényelem
A BABY-SAFE könnyű és könnyen használható, ami garantálja a teljes rugalmasságot és kényelmet, lehetővé téve, hogy könnyedén hordozhassa az ülést az autó és a babakocsi között.

Az ülést a járműbe az alábbi módokon telepítheti: 3 pontos biztonsági övvel , a BABY-SAFE ISOFIX BASE vagy a BABY-SAFE BELTED BASE készülékünkön, míg a CLICK & GO ® adapterek lehetővé teszik a felszerelést bármilyen Britax babakocsira is.

 

 

 

UTAZÁSI RENDSZER

 

 

Babakocsin

A mozgalmas napok során, amikor többször be- és kiszáll a gyermekkel az autóból, a gyerekülés babakocsira való helyezésével  megkönnyítheti az utazást. Egyszerűen vegye ki a gyermeket a gyerek=uléssel együtt a járműből, és rögzítse biztonságosan a babakocsin – és máris indulhat. CLICK & GO ® adaptereinkkel az összes 0-13 kg-os Römer autósülés rögzíthető  bármilyen Britax babakocsihoz  amelyek kompatibilisek a többi vezető babakocsi márkával is. Néhány adapter tartozékként kapható a Römer-től, míg másokat a babakocsigyártóktól lehet megvásárolni.

Bázistalpon

Gyermek autósüléseink bázistalpon is használhatók, ami biztosítja a könnyű és biztonságos felszerelést. Az talp a járműben marad, míg a gyermekülés könnyen, egy kattintással csatlakoztatható vagy levehető. A BABY-SAFE és a BABY-SAFE PLUS SHR II használható a BABY SAFE ISOFIX BASE vagy BABY-SAFE BELTED BASE alapokon. Az ISOFIX BASE csatlakozik az ISOFIX rögzítésekhez, míg a BELTED BASE a jármű 3-pontos biztonsági övével csatlakoztatható.

 

 

 

Tulajdonságok:

 • Születésétől – 13 hónapig 0 – 13 kg
 • 0 – 13 kg haladási iránynak megfelelően
 • Állítható fogantyú – könnyedén hátratolhatja, és ezután gyermekét rögzítheti gyermekülésben. A fogantyú feloldásához és hátratolásához egyszerűen nyomja meg a fogantyú mindkét oldalán található gombokat. Ha az autóülés a földön van, javasoljuk, hogy a fogantyút tolja minél hátrébb, hogy megakadályozza az autóülés megbillenését.
 • Puha párnázott fejtámla – A puhán párnázott fejtámlánk garantálja a gyermek fejének kényelmes helyzetét. Természetes és ergonomikus fekvési helyzetet biztosít a hátrésznél található integrált szükítőbetétnek köszönhetően. A gyeremek növekedésével eltávolítható, hogy több helyet biztosítson az idősebb gyermekek számára.
 • Puha, párnázott energiaelnyelő habpárnái védőréteget képeznek, amely elnyeli az oldalütés erejét és csökkenti a gyermek sérülésének kockázatát.
 • 5-pontos biztonsági öv – úgy gondoljuk, hogy az 5-pontos biztonsági öv a legbiztonságosabb módja annak, hogy gyermekét egy autóülésben rögzítse, mivel teljes védelmet és stabilitást biztosít a gyermek számára. Baleset esetén a biztonsági öv elosztja az ütés erejét 5 pontra: kettő a vállon, kettő a csípőn és egy a lábak közötti csaton. Segít megvédeni gyermekét bármilyen irányú ütéstől.
 • A napellenző megvédi gyermekét a naptól (UPF 50+) a járműben és a babakocsiban egyaránt.
 • levehető huzat – az út során bármi megtörténhet – kidőlhet a gyeremek itala, vagy a gyermek rosszul lehet a mozgástól. Ezért terveztünk egy mosható és könnyen levehető üléshuzatot, így gyorsan megoldhatja a problémát, és visszatérhet az útra.

 

Baby-Safe Isofix Base rögzítőtalp

 

Technikai paraméterek:

 • Méretek: 57 x 44 x 65 cm
 • Súly: 3,9 kg

 

Szín:

 • fekete

Brand

BRITAX