Barion Pixel

Kosár

Britax Römer Dualfix i-Size gyerekülés – Cosmos Black

Britax Römer Dualfix i-Size gyerekülés – Cosmos Black. Újszülött betét, 360 fokos elforgatás. Születéstől – 4 évig | 40 – 105 cm | 0 – 18 kg. Szín: fekete.

210 570 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Britax Römer Dualfix i-Size gyerekülés – Cosmos Black kitűnő választás gyermeke számára – születésétől 4 éves korig (105 cm). A 360 ° -os elfordulásnak köszönhetően az autósülés mindkét irányban használható.Egy gomb megnyomásával az autóülést a jármű nyitott ajtaja felé fordíthatja, amely megkönnyíti gyermeke elhelyezését az autóülésben és az övek rögzítését. Kombinálva mindez a stílusos és modern dizájnnal, valamint sokéves tapasztalatunkkal a gyermekek autóban való rögzítésében, hogy Ön mindig nyugodt legyen az útakon.

 

 

4 év, 200 hét, 1500 nap, 1 autóülés – mindig kényelmes

Gyermeke életének első négy évében körülbelül 52 cm-rel nő . Ez azt jelenti, hogy négy éven belül 8 méretnyi ruházatból nőhet ki. A DUALFIX i-SIZE állandó kényelmet nyújt ez idő alatt. 12 előre és hátra dönthető pozícióval, beleértve az újszülött számára ergonomikusan lapos fekvő helyzetet és a „nagyobb” csöppségeknek szánt nyújtott lábtérrel. Ez maximális kényelmet jelent gyermeke első 1500 napján.

 

 

 

 

Biztonság minden nap

Gyermeke biztonsága számunkra a legfontosabb. Ezért nem kötünk kompromisszumot a biztonsági kérdésekben. Belső szabványaink még szigorúbbak, mint a jelenlegi ECE R129 (i-Size) szabvány. A DUALFIX i-SIZE ülés számos innovatív biztonsági funkcióval van felszerelve, például optimalizált SICT inside oldalsó ütközésvédelemmel, amelyet az ülésen belül egy speciális acél elem biztosít. A szabadalmaztatott Pivot Link ISOFIX rendszerünknek köszönhetően biztosíthatjuk gyermeke megfelelő védelmét bármilyen ütközés esetén, akár elölről, oldalról vagy hátulról. Erre számíthat.

 

 

 

Minőségi német gyártás

Úgy gondoljuk, hogy termékeink tervezésének és gyártásának a lehető legközelebb kell lennie egymáshoz. Ezért a DUALFIX i-SIZE ülésünket teljesen Németországban fejlesztették, tervezték és gyártották . A legkorszerűbb ütközési tesztlaboratóriumunkban több teszten is át kellett esnie jóváhagyás céljából. Ennek köszönhetően garantálhatjuk ügyfeleinknek a lehető legjobb minőséget. És ez nemcsak az ülés alkatrészeire vonatkozik, hanem a kárpitokra és szövetekre is, amelyeket mind Európában gyártanak. Mindezt azért tesszük, hogy Ön és a mi gyermekeink is mindig biztonságban legyenek az úton.

 

 

 

 

Jellemzők:

 • születéstől – 4 évig | 40 – 105 cm | 0 – 18 kg
 • menetirányban: 76 – 105 cm a menetiránynak háttal: 40 – 105 cm
 • Újszülött betét -12 előre és hátra dönthető pozícióval, beleértve az újszülött számára ergonomikusan lapos fekvő helyzetet és a „nagyobb” csöppségeknek szánt nyújtott lábtérrel.
 • 360 fokos elforgatás – az ülést könnyen el lehet fordítani a haladási iránynak ellentétes helyzetből a haladási irányba és fordítva anélkül, hogy össze kellene csukni és visszatelepíteni. Ezenkívül az ülést könnyen el lehet fordítani a parkoló autó nyitott ajtajához, így könnyen ültetheti és rögzítheti gyermekét. Ezután csak fordítsa az ülést a kívánt irányba, amíg kattan, és elindulhat.
 • Menetiránnyal ellentétes gyerekülés – a hátrafelé néző autósülések nyújtják a legjobb védelmet frontális ütközés esetén, amely a leggyakoribb a közúti balesetek közül. Egy hátrafelé néző autóülésben frontális ütközés során az ütközés ereje az ülés hátsó része felé irányul, miközben a fennmaradó energia egyenletesen oszlik el a fej, a nyak és a felső test között. Amikor egy gyermek a menetiránnyal megegyező irányban elhelyezett ülésen utazik, az ütközés által generált energia egyenetlenül kerül át az ülés szerkezetére és az utasbiztonsági rendszerre, ami több energiahatást eredményezhet a gyermek testén. Javasoljuk, hogy a lehető leghosszabb ideig használja menetiránnyal ellentétes irányt.
 • Állítható elfordulásgátló – az elfordulásgátló rendszer segíti megakadályozni az ülés dőlését ütközés esetén, és teljes 8 fokkal állítható. Ennek köszönhetően könnyedén illesztheti az ülést a jármű háttámlájához, és így 10% extra helyet biztosít a gyermekének.
 • támasztóláb extra stabilitást biztosít az autóülésnek. Minimalizálja a billenő és forgó mozgást, és csökkenti az ütközéses helyzetben lévő gyermekre gyakorolt ​​mozgási erőket, segítve ezzel a védelmet. A biztonságos telepítés érdekében jelzőfény mutatja, hogy mikor van helyesen beállítva.
 • Az ülés belsejében található SICT inside megvédi gyermekét az ütközéstől, és ugyanakkor elnyeli a rá ható energiát. Nem kell semmit sem felszerelnie, sem módosítania – a SICT inside készen áll, amikor csak szüksége van rá.
 • V alakú fejtámla – úgy lett kialakítva, hogy ellenőrizze gyermeke fejének mozgását, optimális védelmet biztosítva oldalsó ütközés esetén, miközben maximális kényelmet nyújt. A fejtámla és a biztonsági övek az ülés elejéről könnyen állíthatók, alkalmazkodva növekvő gyermekéhez.
 • Kárpitozott neoprén övek – új, kiváló minőségű kárpitozott neoprén övek könnyen alkalmazkodnak gyermeke mellkasához. Segítenek korlátozni gyermeke mozgását ütközés esetén, és az 5-pontos biztonsági övvel kombinálva még nagyobb kényelmet nyújtanak. Mosáshoz is könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy megzavarnák a visszatartó rendszert.
 • 5-pontos biztonsági öv
 • Több billentési helyzet – több billenési pozícióval a menetiránnyal megegyezően és menetiránynak háttal is, amelyek könnyen beállíthatók és zökkenőmentes utazást biztosítanak gyermeke számára.
 • A puha párnázott oldalfalak védőréteget képeznek, amely elnyeli az oldalütés erejét és csökkenti a gyermek sérülésének kockázatát.
 • Huzata egyszerűen levehető a biztonsági öv kifűzése nélkül, valamint mosógépben mosható.

 

Technikai paraméterek:

 • Méretek: 48 x 44 x 74 cm
 • A termék súlya: 15 kg

 

Szín:

 • fekete

Brand

BRITAX

BRITAX

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari