Barion Pixel

Kosár

Britax Römer Dualfix Plus autósülés – Night Blue

A DUALFIX PLUS egy biztonságos és könnyen használható autósülés, amely minden tekintetben rugalmasságot kínál, és lehetővé teszi, hogy a kicsi előre vagy hátrafelé utazhasson. A 360°-os elforgatási funkciónak köszönhetően gyermeke pozicionálása és rögzítése gyors és kényelmes – Önnek és gyermekének.

389 

Britax Römer Dualfix Plus autósülés – Night Blue

A DUALFIX PLUS egy biztonságos és könnyen használható autósülés, amely minden tekintetben rugalmasságot kínál, és lehetővé teszi, hogy a kicsi előre vagy hátrafelé utazhasson. A 360°-os elforgatási funkciónak köszönhetően gyermeke pozicionálása és rögzítése gyors és kényelmes – Önnek és gyermekének. Élvezze a kényelmes utazást születéstől 20 kg-ig.

Fordulj a kényelem felé

A DUALFIX PLUS gombnyomásra a nyitott autóajtó felé fordítható, így könnyebben behelyezheti a gyermeket az ülésbe és bekötheti az övet. Ezután forgassa vissza az ülést a kívánt helyzetbe, amíg a helyére nem pattan, és készen áll a pörgetésre.

Fordulással változtassa meg az irányt

DUALFIX PLUS mindig a helyes irányba mutat. Az ülést menetiránnyal szemben 20 kg-ig használhatod, a rövid visszapattanó rúd pedig több helyet biztosít a lábaknak. Vagy egy gombnyomással előre is fordíthatja az ülést, ha gyermeke már elég nagy.

i-Size biztonság

A DUALFIX PLUS ülést az új i-Size szabványnak megfelelően fejlesztették ki, és a legújabb R129-es előírások szerint hagyták jóvá, amelyek 2023 szeptemberétől kötelezőek. Az ülés így biztosítja a megbízható és a jövőben megkívánt i-Size biztonságot gyermeke számára.

Felszerelés elöl 76 – 105 cm
Beépítés menetiránnyal szemben 40 – 105 cm
Méretek (Ma x Sz x Mé)
59,5 – 73 x 43,5 x 65 cm
Súly
12,5 kg

Brand

BRITAX

BRITAX

BRITAX RÖMER