Barion Pixel

Kosár

Akció! -27%

Britax Römer Dualfix Plus autósülés – Space Black

A DUALFIX PLUS egy biztonságos és könnyen használható autósülés, amely minden tekintetben rugalmasságot kínál, és lehetővé teszi, hogy a kicsi előre vagy hátrafelé utazhasson. A 360°-os elforgatási funkciónak köszönhetően gyermeke pozicionálása és rögzítése gyors és kényelmes – Önnek és gyermekének.

111 150 Ft

Britax Römer Dualfix Plus autósülés – Space Black

A DUALFIX PLUS egy biztonságos és könnyen használható autósülés, amely minden tekintetben rugalmasságot kínál, és lehetővé teszi, hogy a kicsi előre vagy hátrafelé utazhasson. A 360°-os elforgatási funkciónak köszönhetően gyermeke pozicionálása és rögzítése gyors és kényelmes – Önnek és gyermekének. Élvezze a kényelmes utazást születéstől 20 kg-ig.

Fordulj a kényelem felé

A DUALFIX PLUS gombnyomásra a nyitott autóajtó felé fordítható, így könnyebben behelyezheti a gyermeket az ülésbe és bekötheti az övet. Ezután forgassa vissza az ülést a kívánt helyzetbe, amíg a helyére nem pattan, és készen áll a pörgetésre.

Fordulással változtassa meg az irányt

A DUALFIX PLUS mindig a helyes irányba mutat. Az ülést menetiránnyal szemben 20 kg-ig használhatod, a rövid visszapattanó rúd pedig több helyet biztosít a lábaknak. Vagy egy gombnyomással előre is fordíthatja az ülést, ha gyermeke már elég nagy.

i-Size biztonság

A DUALFIX PLUS ülést az új i-Size szabványnak megfelelően fejlesztették ki, és a legújabb R129-es előírások szerint hagyták jóvá, amelyek 2023 szeptemberétől kötelezőek. Az ülés így biztosítja a megbízható és a jövőben megkívánt i-Size biztonságot gyermeke számára.

Felszerelés elöl 76 – 105 cm
Beépítés menetiránnyal szemben 40 – 105 cm
Méretek (Ma x Sz x Mé)
59,5 – 73 x 43,5 x 65 cm
Súly
12,5 kg

 

Brand

BRITAX

BRITAX

BRITAX RÖMER

Price Based Country test mode enabled for testing Magyarország. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari