Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Britax Römer Evolva 123 gyerekülés – Wine Rose

Britax Römer Evolva 123 gyerekülés – Wine Rose. Az autósülés 9-36 kg közötti testsúly (kb. 9 hónapos kortól 12 éves kor) esetén használható. Szín: lila.

60 450 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

A Britax Römer Evolva 123 gyerekülés – Wine Rose úgy lett tervezve, hogy gyermekével együtt növekedjen, ideális választás 9 és 36 kg közötti gyermeke számára. Az 5 pontos biztonsági öv, a kiváló minőségű övbetét és a háttámla teljes biztonságot nyújt gyermeke számára 9 hónapos korától egészen 12 éves koráig.

Az autósülés 9-36 kg közötti testsúly (kb. 9 hónapos kortól 12 éves kor) esetén használható.

Az EVOLVA 1-2-3 együtt nő a gyermekével, így alkalmas 9 és 36 kg közötti gyermekek számára. Ez az egyetlen autósülés, amire szüksége lesz, miután gyermeke kinő az első autóülésből. Ha gyermeke megnő, könnyedén válthat az integrált biztonsági övekkel (legfeljebb 18 kg-ig) történő biztonsági rendszerről a jármű hárompontos biztonsági övével történő becsatolásra (legfeljebb 36 kg-ig).

A legtöbb járműtípushoz alkalmazkodik

Idővel minden bizonnyal a gyerekülést másik járműbe kell majd áttennie. Az EVOLVA 1-2-3 gyermekülésekkel ez egészen egyszerű – könnyűek  és a 3 pontos biztonsági öv felszerelési rendszerének köszönhetően biztonságosan felszerelhetőek a legtöbb járműben.

Kényelem hosszabb utakon

A boldog és vidám gyermek felejthetetlen utazásokat jelent. Gyermeke kényelme különösen fontos hosszabb utak során. Az EVOLVA 1-2-3 az ülés telepítése előtt gyorsan megdönthető – függetlenül attól, hogy gyermeke hány éves, kiválaszthatja a számára legkényelmesebb helyzetet az úton. Ezenkívül a praktikus italtartóknak köszönhetően mindkét oldalon italokkal vagy harapnivalókkal kedveskedhet a kicsiknek. Ha gyermeke biztonságban van és boldog, mindannyian élvezhetik a gondtalan utazás örömeit.

 

 

Tulajdonságok:

 • Az autósülés 9-36 kg közötti testsúly (kb. 9 hónapos kortól 12 éves kor) esetén használható.
 • Az ECE R44 szabvány szerint készült.
 • Belső 5 pontos biztonsági öve és fejtámla magassága 6 fokozatban együtt állítható
 • puha, neoprén mellkast védő párnák a biztonsági övön kényelmesen illeszkednek a gyermek testéhez. Segítik a gyermek mozgásának csökkentését ütközés esetén. A párnák könnyen levehetők és moshatóak.
 • Az ülés enyhén dönthető módban is beköthető, így a kicsik és nagyok is kényelmesen utazhatnak benne
 • A puha párnázott oldalszárnyak segítenek elnyelni az oldalsó ütközésből származó energiát, így csökkentve a gyermek sérülésének kockázatát.
 • Highback ülőrész háromféle módon védi gyermekét: 1. az ülés héja fej-csípő védelmet biztosít, különösen oldalsó ütközés esetén; 2. a felső és az alsó övvezetők biztosítják a biztonsági öv megfelelő helyzetét; 3. A párnázott fejtámla biztonságot és kényelmet biztosít a fejnek és nyaknak.
 • Huzata egyszerűen levehető a biztonsági öv kifűzése nélkül, valamint mosógépben mosható.
 • Az ülés mindkét oldalán beépített pohártartó található

 

Paraméterek:

 • Méretek (ma x szé x mé): 61 – 86 x 49 x 48 cm
 • Súly: 8,1 kg

 

Szín:

 • A huzat színe: lila

 

Brand

BRITAX

BRITAX