Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Britax-Römer set Baby-Safe iSense+FLEX BASE bázis Isense+DUALFIX iSense gyerekülés – Midnight Grey

Britax-Römer set Baby-Safe iSense+FLEX BASE bázis Isense+DUALFIX iSense gyerekülés – Midnight Grey

299 820 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Britax-Römer set Baby-Safe iSense+FLEX BASE bázis Isense+DUALFIX iSense gyerekülés – Midnight Grey

Még nem volt itt! Intelligens iSense vonal a helyszínen!

1 alap, 2 autóülés, 4 év biztonság

Az iSense kínálatát attól a pillanattól kezdve, hogy elhagyja a szülőszobát, a gyermek 4 éves koráig kihasználja. A készlet tartalmaz egy Baby-Safe iSense tojást születéstől 15 hónapos korig, egy Dualfix iSense autósülést 3 hónapostól 4 éves korig, valamint egy Flex Base iSense-t.

Az iSense rendszer számos fejlett funkciót kínál. Az egyik a tojás kompatibilitása szinte az összes elérhető babakocsi alvázával. Aztán ott van az alap 360°-os elforgatása, a Baby-Safe iSense tojással 180°-kal, pozicionálással kombinálva. A tojásforgatás és a pozicionálás kombinációja az teljesen egyedi. Végül, de nem utolsósorban, az iSense egy úttörő innovációval büszkélkedhet, amely egy intelligens lámpák rendszere, amely növeli az Ön kényelmét és biztonságát.

Vessünk egy pillantást az iSense rendszer előnyeire

Az iSense termékcsalád nemcsak biztonságérzetet, hanem hihetetlen szintű kényelmet és praktikusságot is hoz a szülőknek. A Baby-Safe iSense és Dualfix iSense intelligens autósülés-világítási rendszer szó szerint kinyitja a szemét. Mert még nehéz fényviszonyok között sem kell félned attól, hogy szabadon mozogj gyermekeddel.

Egy pár alsó biztonsági és telepítési LED lámpa (kizárólag a
Baby-Safe iSense) automatikusan aktiválódik, amikor a tojást sötétben mozgatja. Ez megkönnyíti, hogy a lábad alatt csillogjon, amikor hordozza, és amikor tojással utazik a babakocsi alvázán. Ennek köszönhetően nemcsak te fogsz jól látni, hanem mások is látni fognak.

A Baby-Safe iSense és Dualfix iSense autósülések belső, lágyan megvilágított fényszórókkal is rendelkeznek a gyermekek felügyeletéhez és rögzítéséhez.
annak kényelmét. Nem csak akkor kapcsolhatja fel a villanyt, amikor a baba játszani szeretne, hanem azért is, hogy megbizonyosodjon róla, hogy minden rendben van. Ezen kívül segítenek abban, hogy könnyebben hozzákösse gyermekét.

Egg Baby-Safe iSense – a biztonság hangulatos szigete az Ön számára
a legkisebb

A Baby-Safe iSense autósülést születéstől 15 hónapos korig használhatja gyermekek számára. Az autóban rögzítheti akár a jármű biztonsági öveivel, vagy ideális esetben a Flex base iSense segítségével. A 15 hónaposnál fiatalabb gyermekek ellenkező irányú szállításának kötelezettsége miatt olyan biztonsági berendezést tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy a tojás csak akkor forogjon.
180°, beszállási helyzetbe és vissza. Az alap lehetővé teszi az ülés könnyű megdöntését 6 különböző pozícióba, beleértve a fekvő helyzetet is. Ez megakadályozza, hogy a gyermek feje leessen, ha az ülést egyes autókban nem megfelelően döntik meg.
És ez a forgatás és pozicionálás kombinációja teljesen egyedülálló a tojás számára.

A Baby-Safe iSense autósülésben nemcsak a maximális biztonságról,
hanem hangulatos és kényelmes környezet. Szabadalmaztatott mechanizmusa lehetővé teszi
állítsa be az ergonomikus helyzetet a gyermek magasságának megfelelően. Ami támogatja az egészséges fejlődését.
Ahogy a gyermek növekszik, a háttámla állításával növeli a helyet az ülésben
fejek. És végül, de nem utolsósorban a puha kárpitozás is hozzájárul a kényelmes üléshez
újszülött betét és prémium huzatok a korábbinál puhább anyagból.

Intelligens megoldások a biztonságos és kényelem érdekében
utazás

Az úton lévő anyukák gyakran használnak autót babakocsival kombinálva. Ezért
A jó hír az, hogy a Baby Safe iSense tojást rá lehet pattintani az adapterekre
szinte minden típusú alváz. Ez példátlan választási szabadságot biztosít a szülőknek.

Mozogjon babakocsival – egy tojás a közúti forgalomban, különösen zsúfolt helyen
Fényviszonyok között gyakran veszélyes. Ezért a Baby Safe az iSense
intelligens LED lámpákkal felszerelt. Egy pár ebből a biztonsági és
A telepítési világítás automatikusan bekapcsol, ha hordozható babával van
sötét környezetben mozgatod az ülést. Sétára, kirándulásra vagy útközben
ennek köszönhetően még este, sötétben és sötétben is mozoghatsz anélkül
félelem.

Úgy működik, hogy amikor az ülést levesszük az alapról, az alsó lámpapár automatikusan felgyullad, és a babakocsi alvázára kattintva is égve marad.
Ez biztosítja, hogy távolról jól lásson, és az utat is látja. Amikor a tojás eléri a megvilágított területet, az ülésen lévő lámpák automatikusan kialszanak.
Megbízható jelzőjeként is szolgál a tojás biztonságos rögzítésének az alaphoz, mert abban a pillanatban a lámpák automatikusan kialszanak. Ráadásul az erős LED világítás nem zavarja Önt vezetés közben.

Aztán van még egy pár lámpa, amelynek más funkciója van. Nem csak akkor kapcsolhatja be az ülés belsejében lévő meleg, tompított lámpákat, amikor a baba játszani szeretne, hanem arról is gondoskodhat, hogy mindig lássa, mit csinál a baba.

Lámpák
az autó szürkületében is segítséget nyújtanak gyermeke könnyebb rögzítésével. Állítható automata van bennük, amikor kigyullad a lámpa, az üléshez rögzíted a gyereket és a lámpák egy perc után maguktól kialszanak.

A felső és alsó lámpák mindkét oldalról kézzel is működtethetők. A lámpákat hosszan lenyomva kapcsolhatja be és ki, és 3 fokozatban állíthatja be az erősségét. A felső fényszórók a leghalványabbtól a legfényesebbekig. Hátramenetben, a fényszórók alatt. A csomag tartalmaz egy 2 méteres USB-kábelt is, amely körülbelül 4 órán keresztül tölti a lámpákat. Akkor töltve
teljesen megvilágítva körülbelül 18 órát bírnak.

Dualfix iSense autósülés
A Dualfix iSense autósülés a népszerű ADAC-díjas Dualfix M i-Size modellen alapul. Ezenkívül innovatív világítással van felszerelve, amely még élvezetesebbé teszi az utazást. 3 hónapos és 4 éves kor közötti gyermekek számára készült
és ez a legjobb megoldás, miután a baba kinőtt az első autósülésből.
A folyamatban lévő Dualfix iSense autósülés csak a Flex base iSense-el használható.

Láss és légy látható
Az innovatív fényszórók az autóülés oldalain találhatók. A puha,
a halvány fény biztosítja, hogy még sötétben is tudja, mit csinál a baba.
Nagyobb gyerek számára a lágy fény kellemesebbé teszi a hosszabb utazást, mivel ez nem lesz lehetséges
játszhat vagy böngészhet a könyvben. A lámpák is segítenek elhelyezkedni. Aj v
sötétben biztos lehet benne, hogy megfelelően húzta meg az öveket, és hogy sehol sincs keresztbe.
A lámpáknak 3 fényerőssége van. Működtethetők manuálisan ill
állítsa be az automatikus üzemmódot. Ebben maguk a lámpák kapcsolnak ki egy perccel azután, hogy a gyermek beült az ülésbe.

360°-ban forgatható
A gyerekek és a szülők is értékelni fogják a 360 fokos elforgatás lehetőségét. Ez a funkció nagyban megkönnyíti a gyermek letelepedését. Egyszerűen fordítsa az ülést a beszállási helyzetbe, majd fordítsa el az óramutató járásával ellentétes irányba, vagy a menetiránytól függően.
megfelel a gyereknek. Biztonsági szakértők azt javasolják, hogy a gyerekeket a menetiránytól eltérően vezessék minél tovább. Ez a legbiztonságosabb módja az utazásnak.
A Dualfix iSense autósülés akár 4 éves korig is használható.

Fedezze fel és pihenjen
A Dualfix iSense autósülés 6 pozícióba állítható. A gyerek így megfigyelheti az autó ablakai mögötti világot, és ha megunja, egyszerűen csak fekvésbe állítod az ülést. Az üléspozícionálási lehetőségek ugyanakkor biztosítják, hogy a különböző ülésdőlésszögű autókban a megfelelő pozíciót állítsa be. A baba vezetés közben
a fejléc nem fog leesni. A maximális kényelemhez hozzájárul a lábtér bővítésének lehetősége az ellenkező irányba történő vezetésnél is.

4 év biztonságos és kényelmes utazás
A Britax Römer autósüléseknél mindig a biztonság az első, ezért a Dualfix iSense autósülés megfelel a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak
ECE R129 (Méret). Az ülés számos innovatív biztonsági funkcióval van felszerelve. Ilyen például az optimalizált integrált oldalsó ütközésvédelmi rendszer, a SICT INSIDE és a szabadalmaztatott Pivot Link rendszer, amely minden oldalról védi a gyermeket. A Dualfix iSense a gyermekek nagyobb biztonsága érdekében is fel van szerelve
5 pontos biztonsági övek csúszásgátló réteggel.

A Flex base iSense alap használható Baby-safe iSense tojásokkal, Baby-safe 3 i-Size-szel és a Dualfix iSense továbbtartó autósüléssel. Ugyanakkor lehetővé teszi azok egyszerű és gyors cseréjét. Az ülést egyszerűen, egyetlen kattintással behelyezheti és kiveheti az alapba.

Az alap elforgatható funkciója lehetővé teszi, hogy az autósülést az autó ajtaja felé fordítsa, ami megkönnyíti a gyermek ülésbe helyezését és rögzítését. Ezenkívül 360 fokban elforgathatja a Dualfix iSense ülést, amely lehetővé teszi a menetirány szerinti utazást, amikor a gyermek 15 hónaposnál idősebb és 76 cm magas.

Dönthető üléssel rendelkező autókban a gyermek feje könnyen megbillent az ülésben. Ezért a Flex Base iSense segítségével az ülés dőlésszögét akár 6 különböző pozícióba is beállíthatja. Ez biztosítja gyermeke számára a biztonság és a kényelem legjobb kombinációját. A legjobb, ha beszerelés előtt beállítja a tojás megfelelő szögét
ülések.

Az alap fontos része a támasztóláb, amely extra stabilitását biztosítja. A biztonságos beszerelés érdekében az autójának legmegfelelőbb magassághoz kell beállítania. Hangjelzés jelzi, hogy a támasztóláb megfelelően van rögzítve. Támla biztonsági ívvel és Pivot rendszerrel kombinálva
Ez különösen akkor hasznos, ha egy gyereket felváltva két autóban vezet. A Baby Safe tojást (a Flex Base iSense-szal is kompatibilis) egy övvel egy autóhoz és egy Dualfix iSense üléshez rögzíti (amit az övek kötnek össze)
nem lehetséges) kattintson a másik járműben lévő Flex Base iSense-be. Röviden, a moduláris iSense rendszer számos lehetőséget kínál az utazás kényelmének növelésére.

Az iSense előnyei egy pillantásra
• Intelligens rendszer a 0 és 4 év közötti gyermekek maximális biztonságáért
évek
• Számos hasznos paraméter egyedülálló kombinációja
• Kompatibilitás minden Maxi-Cosi rögzítéssel ellátott babakocsival
• A 180°-os elforgatás és pozicionálás egyedülálló kombinációja (Baby-safe iSense)
• Minden alkatrész megfelel az i-Size szabványnak
• Szabadalmaztatott ergonomikus fekvés (Baby-safe iSense és Baby-safe 3 i-Size)
• Az alap kompatibilis a Baby-safe iSense, Baby-safe 3 i-Size és Dualfix iSense autósülésekkel
• 15 hónaposnál fiatalabb gyermekek ellentétes irányú vezetést biztosító biztosítás
• Intelligens világítási rendszer a fenti – szabványos biztonsági és
kényelem
• A biztonsági lámpák reagálnak a sötétségre és a mozgásra, és képesek is
kézi vezérlés (Baby-Safe iSense)
• 3 fokozatú fényerő-szabályozás
• Felső – tompított lámpák a gyermek és az ő felügyeletéhez
tevékenységek (Baby-Safe iSense és Dualfix iSense)
• Alul – a LED-lámpáknak van biztonsági funkciója (Baby-Safe iSense)
• Hangjelzés a támasztóláb megfelelő rögzítéséhez
• A lábtér bővítésének lehetősége
• Állítható magasságú támasztóláb
• Nagyon egyszerű egy kattintással a tojás
• A Baby-Safe iSense és Baby-safe 3 i-Size légi közlekedésre engedélyezett
• A huzatok könnyen összecsukhatók és 30°C-on moshatók
• 2 méteres USB töltőkábel jár hozzá
• A töltés körülbelül 4 órát vesz igénybe, és körülbelül 18-szor tart, ha teljesen világít
órák
• Németországban készült

Brand

BRITAX RÖMER