Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

Britax Römer Swingfix i-Size gyerekülés – Storm Grey

Britax Römer Swingfix i-Size gyerekülés – Storm Grey. Újszülött betét – előre és hátra dönthető pozícióval, 90 fokos elforgatás. Születéstől – 4 évig | 40 – 105 cm | 0 – 18 kg. Szín: szürke.

218 010 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

A Britax Römer Swingfix i-Size gyerekülés – Storm Grey – újdonság a gyermekülések között, amely 61 és 105 cm közötti gyermekek számára alkalmas. A 90 ° -os elfordulásnak köszönhetően az autóülést a jármű nyitott ajtaja felé fordíthatja, amely megkönnyíti gyermeke elhelyezését az autóülésben és az övek rögzítését. A Swingfix i-Size ülések nemcsak nagyszerű tulajdonságaikkal, hanem díjnyertes kialakításukkal is lenyűgöznek – így az utazás nemcsak biztonságos, de stílusos is lesz.

 

 

4 év, 200 hét, 1500 nap, 1 autóülés – mindig kényelmes

Gyermeke életének első négy évében körülbelül 52 cm-rel nő . Ez azt jelenti, hogy négy éven belül 8 méretnyi ruházatból nőhet ki. A Swingfix i-SIZE állandó kényelmet nyújt ez idő alatt. Előre és hátra dönthető pozícióval, beleértve az újszülött számára ergonomikusan lapos fekvő helyzetet és a „nagyobb” csöppségeknek szánt nyújtott lábtérrel. Ez maximális kényelmet jelent gyermeke első 1500 napján.

 

 

 

 

Biztonság minden nap

Gyermeke biztonsága számunkra a legfontosabb. Ezért nem kötünk kompromisszumot a biztonsági kérdésekben. Belső szabványaink még szigorúbbak, mint a jelenlegi szabvány. A Swingfix i-SIZE ülés számos innovatív biztonsági funkcióval van felszerelve, például optimalizált SICT inside oldalsó ütközésvédelemmel, amelyet az ülésen belül egy speciális acél elem biztosít. Ennek öszönhetően biztosíthatjuk gyermeke megfelelő védelmét bármilyen ütközés esetén, akár elölről, oldalról vagy hátulról. Erre számíthat.

 

 

 

Minőségi német gyártás

Úgy gondoljuk, hogy termékeink tervezésének és gyártásának a lehető legközelebb kell lennie egymáshoz. Ezért a Swingfix i-SIZE ülésünket teljesen Németországban fejlesztették, tervezték és gyártották . A legkorszerűbb ütközési tesztlaboratóriumunkban több teszten is át kellett esnie jóváhagyás céljából. Ennek köszönhetően garantálhatjuk ügyfeleinknek a lehető legjobb minőséget. És ez nemcsak az ülés alkatrészeire vonatkozik, hanem a kárpitokra és szövetekre is, amelyeket mind Európában gyártanak. Mindezt azért tesszük, hogy Ön és a mi gyermekeink is mindig biztonságban legyenek az úton.

 

 

 

 

Jellemzők:

 • születéstől – 4 évig | 40 – 105 cm | 0 – 18 kg
 • Újszülött betét – előre és hátra dönthető pozícióval, beleértve az újszülött számára ergonomikusan lapos fekvő helyzetet és a „nagyobb” csöppségeknek szánt nyújtott lábtérrel.
 • 90 fokos elforgatás – az ülést könnyen el lehet fordítani a parkoló autó nyitott ajtajához, így könnyen ültetheti és rögzítheti gyermekét. Ezután csak fordítsa az ülést a kívánt irányba, amíg kattan, és elindulhat.
 • Menetiránnyal ellentétes gyerekülés – a hátrafelé néző autósülések nyújtják a legjobb védelmet frontális ütközés esetén, amely a leggyakoribb a közúti balesetek közül. Egy hátrafelé néző autóülésben frontális ütközés során az ütközés ereje az ülés hátsó része felé irányul, miközben a fennmaradó energia egyenletesen oszlik el a fej, a nyak és a felső test között. Amikor egy gyermek a menetiránnyal megegyező irányban elhelyezett ülésen utazik, az ütközés által generált energia egyenetlenül kerül át az ülés szerkezetére és az utasbiztonsági rendszerre, ami több energiahatást eredményezhet a gyermek testén. Javasoljuk, hogy a lehető leghosszabb ideig használja menetiránnyal ellentétes irányt.
 • Állítható elfordulásgátló – az elfordulásgátló rendszer segíti megakadályozni az ülés dőlését ütközés esetén, és teljes 8 fokkal állítható. Ennek köszönhetően könnyedén illesztheti az ülést a jármű háttámlájához, és így 10% extra helyet biztosít a gyermekének.
 • támasztóláb extra stabilitást biztosít az autóülésnek. Minimalizálja a billenő és forgó mozgást, és csökkenti az ütközéses helyzetben lévő gyermekre gyakorolt ​​mozgási erőket, segítve ezzel a védelmet. A biztonságos telepítés érdekében jelzőfény mutatja, hogy mikor van helyesen beállítva.
 • Az ülés belsejében található SICT inside megvédi gyermekét az ütközéstől, és ugyanakkor elnyeli a rá ható energiát. Nem kell semmit sem felszerelnie, sem módosítania – a SICT inside készen áll, amikor csak szüksége van rá.
 •  V alakú fejtámla – úgy lett kialakítva, hogy ellenőrizze gyermeke fejének mozgását, optimális védelmet biztosítva oldalsó ütközés esetén, miközben maximális kényelmet nyújt. A fejtámla és a biztonsági övek az ülés elejéről könnyen állíthatók, alkalmazkodva növekvő gyermekéhez.
 • Kárpitozott neoprén övek – új, kiváló minőségű kárpitozott neoprén övek könnyen alkalmazkodnak gyermeke mellkasához. Segítenek korlátozni gyermeke mozgását ütközés esetén, és az 5-pontos biztonsági övvel kombinálva még nagyobb kényelmet nyújtanak. Mosáshoz is könnyen eltávolíthatók anélkül, hogy megzavarnák a visszatartó rendszert.
 • 5-pontos biztonsági öv
 • Több billentési helyzet – több billenési pozícióval a menetiránynak háttal, amelyek könnyen beállíthatók és zökkenőmentes utazást biztosítanak gyermeke számára.
 • A puha párnázott oldalfalak védőréteget képeznek, amely elnyeli az oldalütés erejét és csökkenti a gyermek sérülésének kockázatát.
 • Huzata egyszerűen levehető a biztonsági öv kifűzése nélkül, valamint mosógépben mosható.

 

 

Technikai paraméterek:

 • Méretek: 48 x 44 x 74 cm
 • Súly: 15 kg

 

Szín: 

 • szürke

Brand

BRITAX

BRITAX