Barion Pixel

Kosár

0

Kosár

CAM Techno alváz – Col.V98S

Cikkszám: CAM015805_Col.V98S Kategória: Címke:

CAM Techno alváz – Col.V98S 6 dizájn közül választhat: fekete karbon, fekete, szürke, fa, arany és ezüst. Ezután tetszés szerint kombinálhatja az egész babakocsit és a huzatokat.

94 620 Ft

Elfogyott

Szeretnél értesítést kapni, ha ez a termék újra kapható lesz?

Vitorlázzon át a városon olasz eleganciával

CAM Techno alváz – Col.V98S minimalista, tökéletesen összecsukható és lágyan rugózó kialakítással, valamint mindkét irányban könnyen használható, praktikus felépítményekkel. A váz esetében 6 dizájn közül választhat: fekete karbon, fekete, szürke, fa, arany és ezüst. Ezután tetszés szerint kombinálhatja az egész babakocsit és a huzatokat.

Utazás gond nélkül

A kényelmes utazás érdekében a nagyméretű hátsó és első kerekek zárható felfüggesztéssel rendelkeznek. Könnyűek is – EVA anyagból készültek. Nagy előnyük, hogy nem lehet kilyukasztani őket. Így útközben 100%-ban számíthat rájuk.

Praktikus és stílusos

A kézzel varrott ökobőrből készült, állítható magasságú fogantyú gyönyörűen kiegészíti ezt a stílusos és praktikus babakocsit. Utazásai során értékelni fogja a tágas kosarat, amelyben elhelyezheti a bevásárlást vagy az összes szükséges dolgot. Ráadásul a babakocsi alváza könnyen összecsukható. Teljesen síkba hajtható, beleértve a sportülést is, előre és hátrafelé egyaránt. Összecsukott állapotban a babakocsi nagyon kompakt, önállóan áll, és mindössze 7 kg-os súlyának köszönhetően könnyen kezelhető. Így semmilyen helyzetben nem kell elveszítened a fejed vagy a stílusod.

 

Biztonság:

  • Európai referenciaszabályozás: EN 1888
  • Fékpróba: a nagyobb biztonság érdekében kötelező a kapcsolt fék használata.
  • 360 fokos elforgatási teszt: az 5 pontos biztonsági öv ellenállását vizsgálja.
  • Kopásvizsgálat: a babakocsi tartósságát teszteli egy akadálypályán, amely a termék használatát és idővel történő kopását szimulálja.
  • Teljesen mérgezésmentes anyagok (EN71) és ftalátok (2005/84/EK irányelv)
  • Tartóssági teszt durva utakon
  • Fogantyú és felfüggesztés tartóssági teszt.

Az összehajtott alváz méretei: 78 × 30 cm

A termék súlya: 7 kg

Brand

CAM