Kosár

Cybex akkumulátor e-Priam babakocsihoz 2022

Az akkumulátor élettartama a környezeti feltételektől (pl. Terep típusától, hőmérséklettől, dőléstől) és terheléstől (pl. Gyermek súlya, kosár terhelése) függ.

91 421 Ft

Cybex akkumulátor e-Priam babakocsihoz 2022

Cybex akkumulátor az e-Directhez

E-Direct akkumulátor:

Az e-PRIAM lítium-ion akkumulátorral működik, és a terheléstől és a környezeti feltételektől függően kb. 8-45 km hatótávolságú. Az akkumulátor hat órán belül újratölthető, és a töltöttségi szint könnyen ellenőrizhető a babakocsi hátsó részén található LED jelző segítségével.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Milyen gyakran kell feltölteni az akkumulátort?
Az akkumulátor élettartama a környezeti feltételektől (pl. Terep típusától, hőmérséklettől, dőléstől) és terheléstől (pl. Gyermek súlya, kosár terhelése) függ. Kedvező feltételek mellett (sík terepen, rövid hegyekkel és több egyenetlenséggel, környezeti hőmérséklet kb. 20 ° C és 9-10 kg-os terhelés) az akkumulátor kb. 45 km hosszú. Bonyolult körülmények között (egyenetlen terep, rövid hegyekkel és nagyobb egyenetlenséggel, a környezeti hőmérséklet kb. 10-20 ° C és 15 kg terhelés) az akkumulátor élettartama körülbelül 20 km. Szélsőséges körülmények között (nehéz terep nagyon hosszú és meredek dombokkal, sok egyenetlenség, környezeti hőmérséklet 10 ° C alatt és 25 kg terhelés) az akkumulátor élettartama kb. 8 km. A fenti értékek tájékoztató jellegűek. Az akkumulátor tényleges élettartama a felhasználástól, a környezeti feltételektől és az akkumulátor állapotától függően változhat. Ezenkívül az e-PRIAM lítium-ion akkumulátor kapacitása idővel és ismételt használat révén csökken, ami befolyásolhatja az akkumulátor élettartamát.

Hogyan töltődik az akkumulátor?
Kétféle feltöltés lehetséges. Vagy csatlakoztassa a babakocsi közvetlenül a hálózati aljzathoz a mellékelt tápkábel segítségével, vagy vegye le az akkumulátort a babakocsi hátsó tengelyéről, és töltse fel külön. Az akkumulátor töltése közben soha ne hagyja az e-PRIAM-ot felügyelet nélkül.

Meddig töltik az akkumulátort?
Az akkumulátor kb. 6 órán át tölt.

Az első használat előtt újra kell töltenem az e-PRIAM akkumulátort?
Igen, az akkumulátort az első használat előtt teljesen fel kell tölteni, hogy a töltő zöld fénye kigyulladjon. Ez akár 6 órát is igénybe vehet (az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően, amikor kicsomagolja a terméket).

Brand

CYBEX