Kosár

Cybex alváz E-PRIAM Matt Black+SEAT-Black 2022

Cikkszám: 521002365 Kategóriák: , ,

Ringató funkció – A babakocsi ringatása kézhasználat nélkül. Egyenetlen felület – A nehéz terepen való vezetés nem jelent problémát. Segít felfelé – Könnyedén megy felfelé.

476 231 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex alváz E-PRIAM Matt Black+SEAT-Black 2022

FIGYELEM! Az E-PRIAM alvázon tilos használni: testvérfellépőt, táskát a kocsi fogantyúján.

A forradalmian bölcs technológia találkozik a luxus dizájnnal – e-PRIAM – az első e-babakocsi a Cybextől. Az intelligens, intuitív és rendkívül innovatív e-PRIAM segítségével könnyedén navigálhat dombokon, és ügyesen alkalmazkodhat a kedvezőtlen felületekhez, mint pl. Homok, kavics vagy térkő. Tapasztalja meg a könnyű rakomány, a sima sziklás utak vagy az elérhető, kihívásokkal teli emelkedők varázslatos érzését.

A babakocsi annyira bölcs, hogy megvan a maga alkalmazása

Ringató funkció – A babakocsi ringatása kézhasználat nélkül
Egyenetlen felület – A nehéz terepen való vezetés nem jelent problémát
Segít felfelé – Könnyedén megy felfelé

ÚJDONSÁGOK

A kosár magasabban van elhelyezve, hogy Ön közelebb legyen a babához.
A karosszéria és az autósülés is ugyanazokra az adapterekre szerelhető.
Egyetlen húzással könnyedén beállíthatja a sportbiztonsági öveket.
A szövethuzat intuitív felhelyezése feleannyi időt vesz igénybe, mint a jelenlegi.
A vállpárna jobb rögzítése.
Az italtartó feljebb kerül.
Új, nagyobb forma.

TÁMOGATÁS –Hegyre fel, hegyről le

A babakocsi kihívása felfelé már a múlt problémája – az e-PRIAM segítő kezet nyújt a szükséges pillanatokban. Az aktiválás után a babakocsi figyeli a tolására tett erőfeszítéseket, és támogatja az emelkedést, így még egy meredek emelkedés is séta lesz a gépen.
A babakocsi fogantyújába épített érzékelők rögzítik a vezetés közben a fogantyúra gyakorolt ​​nyomást és tapadást, és ennek megfelelően állítják be az intelligens támasztékot a lejtőn és a lefelé történő vezetéshez. A segítségnyújtás olyan ötletes és gördülékeny, hogy felfelé/lefelé haladva olyan érzés lesz, mintha repülőn utazna.
Az elektronikus funkciók segítik Önt, ha körülbelül 25%-os (kb. 14°-os) lejtőn mászik. Ez nagyjából megfelel a híres San Francisco-i Lombard Street lejtőjének.

TÁMOGATÁS – Egyenetlen felületeken

Ne habozzon lehajtani a járdáról: az e-PRIAM segítségével könnyedén leküzdheti az egyenetlen terepet, például homokos strandokat, burkolatlan utakat vagy hóval borított utcákat. Könnyebb utazás Önnek, kényelmesebb utazás gyermekének.

EGYEDI TERVEZÉS
Alakítsa testre e-PRIAM-ját ízlése szerint. Kombinálja választott alvázát a Seat csomagok széles választékának egyikével, és bármikor megváltoztathatja babakocsija kinézetét. A sokoldalú és stílusos alváz többféle kifinomult kivitelben kapható:

modern Matt Black
rafinált Rosegold
stílusos króm fekete vagy barna részletekkel.

4 az 1-ben UTAZÁSI RENDSZER
Az új 4 az 1-ben utazási rendszer rugalmas és kényelmes útitárssá teszi az e-PRIAM babakocsit. A sokoldalú váz lehetővé teszi, hogy a babakocsit az Ön igényeihez igazítsa, és segít szembenézni a mobil élet minden buktatójával. A babakocsira az új LUX Carry Cot és LITE Cot kosarak mellett a nyertes CYBEX autós gyereküléseket is felteheti. Nagyobb gyerekek számára az e-PRIAM babakocsira ezután praktikus sport felépítmény rögzíthető, amely menetiránnyal és azzal ellentétesen is használható.

TERMÉKLEÍRÁS:

Cybex Platinum e-Priam alváz: Alumínium ház műanyag részekkel.

Méretek:

Összecsukott babakocsi sport felépítmény nélkül: L 950 mm / SZ 600 mm / M 300 mm
Kompakt, összecsukott babakocsi sport felépítmény nélkül (kerekek nélkül): hossz 800 mm / szélesség 510 mm / magas 210 mm

Súly: 10,7 kg

AKKUMULÁTOR:
Az e-PRIAM lítium-ion akkumulátorral működik, és a terheléstől és a környezeti feltételektől függően körülbelül 8-45 km hatótávolságú. Az akkumulátor hat óra alatt újratölthető, töltöttségi szintje pedig könnyen ellenőrizhető a babakocsi hátsó tengelyén található LED jelzőfény segítségével.

Érzékelők:
A fogantyúban található érzékelők rögzítik a babakocsi tolásának és húzásának mértékét, és egy jól átgondolt algoritmus folyamatosan újraszámolja a szükséges optimális támogatási szintet. Ennek köszönhetően az e-PRIAM egy csapásra képes alkalmazkodni a környező körülményekhez.

Brand

CYBEX