Kosár

Cybex Avi Frame futó babakocsi – Black-Pink

Cikkszám: 520004325 Kategóriák: , Címke:

Cybex Avi Frame futó babakocsi – Black-Pink. A gyönyörű Avi keret három stílusos keretszínben kapható. Kombinálja a kiválasztott ülőrésszel, hogy személyre szabott kocogós megjelenést hozzon létre. (*Avi Seat Pack-et külön kell megvásárolni). 6 hónapos kortól 22 kg-ig (kb. 4 év) Max. 111 cm Súly (Avi váz és ülés): 10,6 kg. Szín: fekete-rózsaszín

158 241 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Avi Frame futó babakocsi – Black-Pink

A gyönyörű Avi keret három stílusos keretszínben kapható. Kombinálja a kiválasztott ülőrésszel, hogy személyre szabott kocogós megjelenést hozzon létre. (*Avi Seat Pack-et külön kell megvásárolni)

A babával való jövőbeli futásokhoz tervezett Avi könnyű és egyszerűsített, így kiváló futóteljesítményt nyújt a városi utcákon és a parkokban. Gyönyörű váza saját ízlése szerint alakítható, míg a szövetválaszték széles választéka biztosítja, hogy a futás közbeni megjelenése ugyanolyan stílusos legyen, mint a hétköznapi ruhái. Avi modell: Megadja a szabadságot, hogy ugyanazzal a szenvedéllyel és stílussal eddzen, mint az élete minden más területén.

Könnyű futás
A könnyű alumínium vázzal és a levegővel töltött gumikkal minden futás hihetetlenül sima és felszabadító lesz. Annyira szórakoztató, hogy minden egyes futás után alig várja majd a következőt.

Kiváló futóteljesítmény
Maradjon a pályán az Avi könnyű alumínium vázával, a 20″-es hátsó kerekekkel és a stabilitás érdekében rögzített első kerékkel. A futókocsit is úgy tervezték, hogy a legjobb futás élményét élvezhesse.

Gyors ultra-kompakt összecsukható
Az Avi másodpercek alatt, egyetlen kézzel ultrakompakt csomagba csukható össze. Minden kerék könnyen, szerszámok nélkül eltávolítható, így az összehajtott babakocsi méretei csupán 89 cm x 58,5 cm x 25 cm.

Ergonomikus fogantyú
Az ergonomikus fogantyú a hatékony kormányzás érdekében tervezték, és az Ön magasságához igazítható. Egy kézzel irányítható, így a másik keze szabadon marad a könnyed futáshoz. Az Avi kézifék segítségével a babakocsi sebességét a saját tempójának megfelelően változtathatja – segít fenntartani az ideális futóstílust. A kormányon lévő szilikon fogantyú bármilyen időjárás esetén csúszásmentes és tapadásmentes. A szilikon anyag elnyeli az ütéseket és kényelmes a kézben tartása.

Egykezes pozicionálás
A párnázott háttámla kényelmesen és biztonságban tartja gyermekét és végtelen számú dönthető beállítással variálhatja, hogy futás után pihenhessen.

Fusson kényelmesen
A légtöltésű gumiabroncsok sima haladást biztosítanak, míg a puha hátsó felfüggesztés elnyeli az út egyenetlenségeit – Ön és gyermeke is kivételes kényelmet élvezhet.

Fényvisszaverő elemek
A fényvisszaverő elemek extra láthatóságot biztosítanak a szabadban. Megvilágítva segítenek kitűnni és növelik a biztonságot, amikor csak futni akar.

XL napellenző
Az UPF50+ védőszövetből készült XL napellenző megvédi gyermekét az időjárás viszontagságaitól. Tartalmaz egy baldachint és egy hálós ablakot, amely lehetővé teszi, hogy útközben is ellenőrizze a babát. A kabintetőben és az ülés oldalán lévő hálós ablakok a forró napokon hűsítő légáramlást biztosítanak. A hátsó zsebben tárolhatja kulcsait és kisebb tárgyait. Külön rekeszt is tartalmaz az okostelefonja számára. A többi alapvető dolgot a tágas, akár 5 kg teherbírású rakodókosárban tárolhatja.

Műszaki adatok:
6 hónapos kortól 22 kg-ig (kb. 4 év)
Max. 111 cm
Súly (Avi váz és ülés): 10,6 kg
Jellemzők:
Könnyű futás
Kiváló futóteljesítmény
Ultra-kompakt összecsukható másodpercek alatt
Sima haladás a hátsó felfüggesztéssel és a légtöltésű gumiabroncsokkal
Egykezes pozicionálás
Ergonomikus, állítható fogantyú a könnyed futáshoz
Kézifék a sebességszabályozáshoz
Csúszásmentes szilikon fogantyú
XL napellenző hálós ablakkal
Szellőzőbetétek
Fényvisszaverő részletek
Kényelmes tárolási lehetőségek
Utazási rendszer
A huzat 30°-on mosógépben mosható
Kompatibilitás:
Avi szúnyogháló, Avi esővédő, Avi autósülés adapter, 2 az 1-ben pohártartó, Gold bundazsák, nyári üléshuzat és Snogga  bundazsák

Mit tartalmaz?
Avi babakocsi váz
Kosár
Hátsó kerekek
Első kerék
Húzóheveder
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX