Kosár

Cybex babakocsi huzat Mios Seat Pack – Deep Black 2021

Cybex babakocsi huzat Mios Seat Pack – Deep Black 2021 – a babakocsi teljes üléshuzata. Szín: fekete.

75 656 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex babakocsi huzat Mios Seat Pack – Deep Black 2021

Személyre szabhatja MIOS babakocsiját saját ízlése szerint. Kombinálja az alvázat a MIOS Seat Pack huzatok széles választékának egyikével, hogy pontosan az Ön ízlésének megfelelő babakocsit hozzon létre. (*Az ár tartalmazza: a babakocsi teljes üléshuzatát. Az alváz  külön megvásárolható)

Praktikus az Ön számára és tökéletes kényelem a baba számára. A MIOS egy stílusos, kompakt babakocsi, amely a modern városi életmódhoz készült. Szeretne kitűnni a tömegből? A MIOS széles színválasztékot kínál, így a babakocsit az ízlésének megfelelően személyre szabhatja. A választékban exkluzív divatkollekciók is szerepelnek, prémium kategóriás dizájnnal, különleges színkiadásokkal és egyedi mintákkal. Míg a 4 az 1-ben utazórendszer garantálja a gyermek szállítását annak igényeinek megfelelően, a babakocsi könnyű váza és kompakt mérete megkönnyíti a város kedvenc helyeinek felkeresését – elegáns és könnyen navigálható még a legszűkebb városi utcákon is. A légáteresztő hálós anyagok mellett, amelyek biztosítják a kényelmet és a baba számára a kellemes hőmérsékletet az utazás során, a babakocsi olyan átgondolt funkciókkal is fel van szerelve, amelyek kivételesen sima utazást biztosítanak bármilyen felületen. Az innovatív tervezés és a testreszabási lehetőségek teszik a MIOS babakocsit a forma és a funkció közötti egyensúly tökéletes megtestesítőjévé, amely könnyen beilleszkedik az Ön életébe, és tökéletes utazást biztosít Önnek és gyermekének.

A MIOS babakocsi legfontosabb jellemzői:
– A MIOS egy kiválóan összeállított rendszer, amely számos testreszabási lehetőséget kínál: a MIOS Lux mózeskosár extra puha matraccal; a rugalmas és kényelmes Lite textil mózeskosár, amely közvetlenül a babakocsi sportüléséhez illeszthető; az innovatív és lélegző Lux Seat sport ülőrész, amely előre és hátrafelé néző helyzetben is használható, vagy utazási rendszerként a díjnyertes CYBEX gb autósülések egyikével.
– Utazzon az ízlésének megfelelő stílusban! A MIOS babakocsi egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően többféle alváz- és kárpitszín közül választhat. A standard kollekció mellett exkluzív divatkollekciókat is választhat prémium kivitelben, különleges színkiadásokban, egyedi mintákkal.
– A mindössze 50 cm-es szélességével a MIOS tökéletes társ a város forgatagában. Legyen szó akár egy metró bejáratáról vagy egy hangulatos butikról, a MIOS kompakt méreteinek köszönhetően elegánsan megbirkózik a város legszűkebb utcáival is.

Alapvető információk:
– Méretek összerakva: H 750 mm / SZ 500 mm / M 330 mm
– Méretek kompakt, összecsukott állapotban (sportülések és kerekek nélkül): H 650 mm / SZ 500 mm / M 290 mm
– Súly a kerettel együtt: 9,9 kg
– a csomag tartalma – MIOS üléscsomag (* Az ár tartalmazza: a babakocsi teljes üléshuzatát. )

A MIOS ALVÁZ NEM RÉSZE A SET PACK-NAK. KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ. A FOTÓK CSAK ILLUSZTRÁCIÓKÉNT SZOLGÁLNAK A JOBB ÁTTEKINTÉS ÉRDEKÉBEN.

EAN

4058511857244

Brand

CYBEX