Kosár

Cybex babakocsi huzat Priam Seat Pack – Autumn Gold 2021

Cybex babakocsi huzat Priam Seat Pack – Autumn Gold 2021. Az ár tartalmazza: a babakocsi teljes üléshuzatát. Az ár az alvázat nem tartalmazza. Szín: narancssárga, piros.

75 656 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex babakocsi huzat Priam Seat Pack – Autumn Gold 2021

Alakítsa át PRIAM babakocsiját az Ön ízlése szerint. Kombinálja az alvázat a PRIAM Seat Pack huzatok széles választékával, hogy pontosan az Ön ízlésének megfelelő babakocsit alkothasson. (*Az ár tartalmazza: a babakocsi teljes üléshuzatát. Az ár az  alvázat nem tartalmazza)

A tökéletes babakocsi, amely könnyen alakítható változó igényeihez. A PRIAM a tervezési kifinomultság, az alkalmazkodóképesség, az innováció és a rugalmasság csúcspontja. A PRIAM babakocsik kivitelezésénél a színválaszték széles skálájából választhat, beleértve a prémium dizájnnal rendelkező exkluzív divatkollekciókat, különleges színkiadásokban, egyedi dizájnnal. A 4 az 1-ben utazórendszert úgy tervezték, hogy alkalmazkodjon az Ön életstílusához, és együtt nőjön a babával. Az alváz kényelmes utazást és páratlan támogatást kínál Önnek az élet minden szakaszában. A praktikus PRIAM babakocsit úgy tervezték, hogy a még a kényelmetlenebb helyzetekben is megkönnyítse az életét. Ezért könnyen, egy kézzel is pozicionálható vagy összecsukható, beleértve a sportülés lehajtását is. Így amikor egyedül utazik a babával vagy siet, a babakocsit egyik kezével kezelheti, a másikkal pedig a babára vigyázhat. Mivel a babakocsi összecsukható, képes önállóan megállni és teljesen kompakt méretű, a PRIAM az ideális társ, amelyet kéznél tarthat, ha étterembe látogat, buszon, vonaton, autóban utazik vagy otthon tartózkodik.

Fő jellemzők:
– Kényelmes utazás egy alvázzal – A PRIAM egy komplett 4 az 1-ben utazási rendszer, amely 4 különböző módon használható egy vázzal: a rugalmas és kényelmes LITE textil mózeskosárral, amely közvetlenül a sportülésbe helyezhető, utazási rendszerként a hozzá illő LUX mózeskosárral, díjnyertes CYBEX autósülésünk egyikével, később pedig közvetlenül a sportüléssel, amely előre és hátrafelé néző pozícióban is használható.
– Utazzon az ízlése szerint! A PRIAM egyedi jellemzőinek köszönhetően többféle alváz- és kárpitszín közül választhat. A standard kollekció mellett exkluzív divatkollekciókat is választhat prémium kivitelben, különleges színkiadásokban, egyedi mintákkal.
– A PRIAM nagyon könnyen, egy kézzel kompakt méretűre összehajtható. Az összecsukható sportülésnek köszönhetően a babakocsit a Lux sportülés eltávolítása nélkül összecsukhatja. A PRIAM összecsukható, önállóan áll, így könnyen tárolható étteremlátogatás, busz- vagy vonatút során, illetve otthon is. A babakocsi teljesen laposra is összecsukható, és az autó csomagtartójában vagy otthon a szekrényben tárolható.

Egyéb jellemzők:
– A kényelmes, egykezes pozicionálásnak köszönhetően a Lux teljesen hátradönthető pozícióba állítható.
– A Lux Seat sportülés hátrafelé és előre néző helyzetben is használható.
– A PRIAM-ülés magassága tökéletesen igazodik a szabványos asztalmagassághoz.
– Mind a 4 kerék felfüggesztése kényelmes utazást biztosít a gyermek és a szülő számára egyaránt.
– A kétkerekű üzemmód lehetővé teszi a sima és biztonságos közlekedést még nehéz felületeken is, például homokos tengerparton vagy lépcsők esetén.

BŐVÍTHETŐ NAPELLENZŐ XXL
UPF50+ napvédelemmel és hálós béléssel a jobb levegőáramlás érdekében.

KÉNYELMES BELSŐ BÉLÉS
Megfelelő alátámasztást és kivételes kényelmet biztosít.

PÁRNÁZOTT ÖVEK
Az extra kényelem érdekében.

Jellemzők:
– Széles színválaszték a kollekciónak megfelelően
– XXL behúzható napellenző
– Kényelmes belső bélés
– Párnázott övek

Részletek:
– Csomag tartalma – PRIAM üléshuzat (*Az ár tartalmazza: a babakocsi teljes üléshuzatát. Az ár az alvázat nem tartalmazza)

A PRIAM ALVÁZ NEM RÉSZE A SET PACK-NAK. KÜLÖN MEGVÁSÁROLHATÓ. A FOTÓK CSAK ILLUSZTRÁCIÓKÉNT SZOLGÁLNAK A JOBB ÁTTEKINTÉS ÉRDEKÉBEN.

EAN

4058511854991

Brand

CYBEX