Kosár

Cybex Balios S 2in1 BLK kombinált babakocsi – Deep Black 2022

Cybex Balios S 2in1 BLK kombinált babakocsi – Deep Black – Születéstől (mózeskosárral) 22 kg-ig (kb. 4 éves korig) – Üléssé alakítható a vázon lévő puha szövetrészek egyszerű cseréjével. Szín: fekete.

213 341 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Balios S 2in1 BLK kombinált babakocsi – Deep Black

A Balios S 2 az 1-ben városi babakocsi mózeskosárral rendelkezik, amely üléssé alakítható, amikor a baba már elég nagy ahhoz, hogy felegyenesedve üljön.

A mózeskosár üléssé alakítható
A Balios S 2 az 1-ben az első naptól kezdve használatra kész és a vázon lévő puha szövetrészek egyszerű cseréjével mózeskosárból normál ülésre és vissza alakítható.

A Balios S 2 az 1-ben egy kézzel könnyen összecsukható a kényelmes tárolás érdekében. Az összkerékfelfüggesztésnek köszönhetően kényelmesen utazhat a legkülönbözőbb terepeken – mobilitás Önnek és zavartalan alvás a babának. A terepen magabiztosan közlekedhet a terepkerekeknek köszönhetően, amelyek nem lyukadnak ki, függetlenül attól, hogy milyen durva felületen kell helytállniuk. Egykezes állítható fogantyú.
A kormányszint a szülő magasságához igazítható, a kormány magassága egy kézzel könnyen beállítható. XXL napellenző. Védje gyermekét az időjárástól az UPF50+ védőszövetből készült, kihúzható XXL napellenzővel, amely a forró napokon a légáteresztő képesség és az egészséges légáramlás érdekében hálós ablakkal rendelkezik. A tágas bevásárlókosár lehetővé teszi, hogy akár 5 kg súlyú rakományt is szállítson, így praktikus társává válik, akár bevásárolni megy, akár csak egy helyre van szüksége, ahol elpakolhatja a táskáját.

Tulajdonságok:
Születéstől (mózeskosárral) 22 kg-ig (kb. 4 éves korig)
Üléssé alakítható
Egy kézzel laposan összecsukható, önálló helyzetbe állítható
Egykezes állítható fogantyú XXL napellenző hálós betéttel
Egy kézzel összecsukható különálló helyzetbe állítható
Sima összkerékfelfüggesztés
Terepjáró kerekek
Tágas bevásárlókosár
A textilhuzat 30°-on mosógépben mosható
Súly: 11,5 kg

Brand

CYBEX