Kosár

Cybex Balios S Lux babakocsi BLACK – Classic Beige 2022

Cybex Balios S Lux babakocsi BLACK – Classic Beige. Születéstől 22 kg-ig (kb. 4 éves korig). 4 az 1-ben utazási rendszer. Egykezes pozícionálás. Stabil kerekek. Szín: fekete keret, bézs színű huzat.

171 450 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Balios S Lux babakocsi BLACK – Classic Beige – Fedezze fel a nagyváros minden szórakozását és izgalmát a Balios családdal.

A Cybex Balios S Lux prémium kategóriás babakocsik a nagyvárosi közlekedésre készültek. Fedezzen fel új helyeket, sétáljon végig a forgalmas bevásárlóutcákon, vagy találkozzon barátaival egy kávézóban. A baba egy kényelmes babakocsiba bújhat, miközben Ön teljes mértékben élvezheti a városi életet.

Nagyvárosi sétákhoz készült – A CYBEX 4 az 1-ben utazási rendszer részeként a Balios S Lux babakocsi kompatibilis a sportüléssel, az autósüléssel, a Cot S mózeskosárral vagy a praktikus Cocoon S textil mózeskosárral. A babakocsi könnyen, egy kézzel összecsukható egy kompakt csomagba, amely elfér az autó csomagtartójában vagy egy étteremben illetve ruhatárban. A nagyméretű, teljes fekvőhelyzetbe dönthető sportkarosszériának köszönhetően a babakocsi születéstől kezdve használható.

 

 

 

 

 

4 az 1-ben utazórendszer
Egy alváz, négy utazási lehetőség. A Balios S Lux alváz a standard sportüléseken kívül kompatibilis díjnyertes autósülésünkkel, a Cot S mózeskosárral és a kényelmes Cocoon S textil mózeskosárral.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egy kézzel összecsukható és önállóan álló helyzetbe
A Balios S Lux a könnyű tárolás érdekében egy kézzel összecsukható, önállóan áll.

 

 

 

 

 

 

 

Egy kézzel összecsukható ergonomikus, teljesen hátradöntött pozícióba
A Balios S Lux óriás sportülés a legmodernebb választás, ha luxus kényelemről van szó, és a teljesen fekvő dőlésszögbe állítási lehetőségnek köszönhetően születéstől kezdve használható.

 

 

 

 

 

 

 

 

XXL napellenző hálós betéttel
Védje meg gyermekét az időjárás a kihúzható XXL napellenzővel, amely UPF50+ védőszövetből készült, és hálós ablakkal rendelkezik a légáteresztő képesség és az egészséges légáramlás érdekében a forró napokon.

 

 

 

 

 

 

 

Egy kézzel állítható fogantyú
A fogantyú magasságának könnyen beállítható a szülő igényeihez igazodva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tágas bevásárlókosár (5 kg kapacitás)
A tágas bevásárlókosárban akár 5 kg-ot is szállíthat, így praktikus társ a bevásárláshoz vagy a kézitáska tárolásához.

 

 

 

 

 

Puha és rugalmas felfüggesztés minden keréken
Kivételes utazási kényelem a legkülönbözőbb felületeken az extra puha felfüggesztéssel – mobilitás Önnek és zavartalan alvás gyermekének.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stabil kerekek minden terepre
Ne féljen a nehezebb terepekől. A terepre is alkalmas kerekek nem eresztenek le, bármilyen felületen is kell közlekedniük.

 

 

 

 

 

 

Tulajdonságok:

 • Születéstől 22 kg-ig (kb. 4 éves korig)
 • 4 az 1-ben utazási rendszer – használható a sportüléssel, az autósüléssel, a Cot S mózeskosárral vagy a kényelmes Cocoon S textil mózeskosárral.
 • Egykezes pozícionálás – önállóan álló csomaggá alakítva
 • Fekvő helyzetbe állítás
 • Lágy felfüggesztés minden keréken – kényelem különböző felületeken
 • Stabil kerekek – minden terepen használható
 • Egykézzel állítható fogantyú
 • XXL napellenző hálós betéttel – UPF50+ védőszövetből készült, hálós ablakkal a légáteresztő képesség és az egészséges légáramlás érdekében.
 • Tágas bevásárlókosár – 5 kg-os kapacitással
 • 30 °C-on mosógépben mosható huzat

 

 

Technikai paraméterek:

 • Méretek: 79-90 x 60.5 x 101-110 cm
 • Súly: 11,7 kg

 

Szín:

 • Fekete keret, bézs színű huzat
EAN

4058511934815

Brand

CYBEX