Kosár

Cybex Beezy golfkocsi – Beach Blue 2022

Cikkszám: 522001271 Kategóriák: , , Címke:

Cybex Beezy golfkocsi – Beach Blue 2022 A Beezy egy praktikus városi golfkocsi. Születéstől használatra kész, összecsukva kompakt méretei vannak, így menet közben is könnyen tárolható. Életkor: Születéstől körülbelül 4 éves korig Súly: A gyermek maximális súlya 22 kg

115 781 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Beezy golfkocsi – Beach Blue 2022

Egyszerű életed lesz az új Beezy babakocsival: Ez a városi kompakt babakocsi rugalmasságot és egy csipet luxust kínál bónuszként. Olyan szülőknek készült, akik szeretik az életet útközben. A Beezy babakocsinak köszönhetően ez egy olyan játék, amely kényelmes és a gyermek boldog.

Kiválasztott jellemzők:
Ergonomikus pozíció teljesen fekve
Kompakt méretek összecsukva Travel rendszer

Kényelem útközben:

Az új Beezy babakocsi már gyermek születésétől használatra kész – ergonomikus helyzetének köszönhetően teljesen lefekszik. Alternatív megoldásként könnyedén rögzítheti egyik gyermekülésünket, és utazási rendszerként használhatja. Ez a kompakt, szabadon álló golfkocsiból álló, elegáns golfkocsi könnyen tárolható az edzőteremben található szekrényben, dohányzóasztal alatt vagy metrószerelvényen. Az összes kerék felfüggesztésének köszönhetően sima utazást fog élvezni a városban.

Műszaki adatok:

Kor:
Születéstől körülbelül 4 éves korig

Súly:
A gyermek maximális súlya 22 kg

Funkció:
Naptető XL UPF50 + Állítható lábtámasz Összkerék felfüggesztés

Karbantartási utasítások:
A textil huzatok mosógépben 30°C-on moshatók

Kompatibilis termékek:
Autós gyerekülések CYBEX, Snogga, Fusak Gold, Beezy esőkabát, Utazótáska, Italtartó, Esernyő

Brand

CYBEX