Kosár

Cybex Cloud Z i-Size PLUS gyerekülés – Soho Grey 2022

Cybex Cloud Z i-Size PLUS gyerekülés – Soho Grey. Születéstől kb. 24 hónapos korig | Max. 13 kg | 45 cm – 87 cm. L.S.P. rendszer, ergonomikus, teljesen hátradöntött pozíció. Szín: strapabíróbb és tartósabb szürke PLUS huzat

123 501 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Cloud Z i-Size PLUS gyerekülés – Soho Grey – a díjnyertes Cloud Q 15%-kal könnyebb utódja.

A PLUS anyag strapabíróbb és tartósabb, így az ülés a magasabb Platinum PLUS kategóriába tartozó termék.

A PLUS szövetek egyedi megjelenésüket az exkluzív és tartós twill-hatású farmeranyagból nyerik.

Ergonomikus és kényelmes utazás
A gyermekülés Lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszerrel (L.S.P. System) van felszerelve, amely az energiaelnyelő héjjal kombinálva jelentősen javítja gyermeke biztonságát oldalirányú ütközés esetén. A könnyebb tárolás és a gyermek járműből való kivétele érdekében az ülés kényelmesen elfordítható az az innovatív Base Z bázison az autó ajtaja felé.

Ergonomikus, teljesen hátradöntött pozíció
180°-os elforgató mechanizmus
Integrált Lineáris oldalsó ütközésvédelem

 

 

SENSORSAFE BIZTONSÁGI TECHNOLÓGIA
BIZTONSÁGÉRZETET NYÚJT ÖNNEK ÉS TÖKÉLETES VÉDELMET GYERMEKÉNEK.
Amikor a SensorSafe 4 in 1 Kit biztonsági csatot gyermeke biztonsági övéhez csatlakoztatja, az csatlakozik az okostelefonjához, és továbbítja Önnek a legfontosabb figyelmeztetéseket, amelyek segítenek megelőzni a krízishelyzeteket: amikor gyermeke kicsatolja az övet, amikor gyermekét a járműben felejti, amikor gyermeke hosszú ideig marad az autósülésben, vagy amikor a környezeti hőmérséklet túl magas vagy túl alacsony. A kiegészítők megvásárlásához kattintson IDE.

 

 

 

 

Z-Line moduláris rendszer
A Z bázis egy biztonságos és variálható rögzítőtalp a CYBEX Z-Line moduláris rendszerhez, amely maximális védelmet és kényelmes, rugalmas használatot biztosít. A Base Z innovatív forgatható mechanizmusa lehetővé teszi, hogy az autósülés az autó ajtaja felé forduljon, így könnyebben be- és kiszállhat gyermeke az autósülésből. Mivel az alap két különböző autósüléshez használható, a gyermek születésétől 4 éves koráig használható.

 

 

 

 

 

 

 

Ergonomikus fekvőhelyzet
A Cloud Z i-Size a járművön kívül ergonomikus fekvőhelyzetbe állítható. A meghosszabbított lábtartót és a fekvőhelyzet dőlését a német CYBEX biztonsági szakértői fejlesztették ki. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a gyermek kényelmesen, ergonomikusan megfelelő helyzetben feküdjön. A CYBEX babakocsikkal kombinálva a Cloud Z i-Size praktikus utazási rendszerré válik az első hónapokban, amely alatt a baba optimálisan védett környezetben pihenhet.

 

 

 

 

 

 

Az elforgató mechanizmus
A Z rögzítőtalp innovatív forgatható mechanizmusa megkönnyíti az autósülés elforgatását a gyermek kényelmes elhelyezése és gyerekülésből való kivétele érdekében.

 

 

 

 

 

 

Integrált lineáris oldalsó ütközésvédelem
A Cloud Z i-Size autósüléshez továbbfejlesztettük a jól bevált lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszerünket (L.S.P.). A kezdeti ütközési erőket csökkenti az oldalvédők kiterjesztése a gépkocsi ajtaja felé. Ezenkívül a rugalmas üléshéj akár 25%-kal csökkenti az ütközés erejét, és eltereli azt a gyermekről.

 

 

 

 

 

 

 

XXL összecsukható napellenző
A beépített XXL összecsukható napellenző UPF50+ védelemmel nyújt elsőosztályú védelmet a nap és a szél ellen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Állítható magasságú fejtámla
Az állítható fejtámla 11 magassági pozíciót kínál, így az ülés a növekvő gyermekéhez igazítható. A beépített övvezetőnek köszönhetően a fejtámla beállítása intuitív és gyors – mindössze néhány másodpercet vesz igénybe.

 

 

 

 

 

 

Kivehető újszülött betét
A Cloud Z i-Size kivehető újszülöttbetéttel rendelkezik, amely szinte teljes fekvőhelyzetet tesz lehetővé. Ez a pozíció segít csökkenteni annak kockázatát, hogy a baba feje alvás közben előrebukjon, ami komoly légzési problémákhoz vezethet. Annak érdekében, hogy a növekvő baba több helyet kapjon, a betétet el kell távolítani, amikor a baba eléri a 60 cm-es magasságot.

 

 

 

 

Utazási rendszer
A Cloud Z i-Size autósülés adapterek segítségével bármely CYBEX, gb vagy más kiválasztott márkához csatlakoztatható. Az autón kívül a gyermekülés így egy praktikus utazási rendszer részévé válik, amely kiterjeszti a mobilitást, és egységes kialakítású, teljes utazási megoldást kínál.

 

 

 

 

 

 

 

Energiaelnyelő héj
A biztonság minden CYBEX és gb autósülés esetében elsődleges fontosságú. A rugalmas anyagszerkezet elnyeli az ütközési erőket, és segít elterelni azokat a gyermekről.

 

 

 

 

 

Tulajdonságok:

  • születéstől kb. 24 hónapos korig | Max. 13 kg | 45 cm – 87 cm
  • UN R129/02 i-Size
  • Lineáris oldalsó ütközésvédelem (L.S.P. rendszer)
  • Ergonomikus, teljesen hátradöntött pozíció
  • 180°-os elforgató mechanizmus

 

Megvásárolható tartozékok:

 

 

 

Műszaki paraméterek:

  • méretek: 67 x 44 x 38 cm
  • súly: 4,8 kg

Szín:

  • strapabíróbb és tartósabb szürke PLUS huzat
EAN

4058511803043

Brand

CYBEX