Kosár

Cybex Cloud Z2 i-size gyerekülés by Karolina Kurkova 2022

Cybex Cloud Z2 i-size gyerekülés by Karolina Kurkova 2022. Újszülött autósülés,ergonomikus és kényelmes utazás,körülbelül 24 hónapos korig.

156 191 Ft

Cybex Cloud Z2 i-size gyerekülés by Karolina Kurkova 2022

Limitált kiadású Cybex, Karolina Kurkova
Cybex kollekció, Karolina Kurkova
A kollekciót a szerelem témája uralja. A szeretet tükröződik Caroline minden munkájában, ahogy divatos érzése is. A dizájn, a szeretetteljes csók áthatja a kollekciót, valamint a merész színválasztékot. A stílusos pöttyök időtlenséget adnak, és a szeszélyes játékosság szimbólumai. „Számomra az elfogadás, a megértés és a szeretet a legfontosabb. Szeretet nélkül nem tudunk működni. Én például nem tudok élni a gyerekeim, a férjem és a családom iránti szeretet nélkül” – mondta Karolina.

Karolína Kurková CYBEX kollekciója részben újrahasznosított REPREVE® szálak felhasználásával készült. Ezek a szálak akár 31 újrahasznosított PET-palackból gyűjtött anyagot használnak, és a CYBEX egyike azon márkáknak, amelyek törődnek a környezettel. A márka valóban CYBEX szlogenjének nyomdokaiba lép – a holnap szüleinek.

Cloud Z2 i-Size újszülött autósülés
Ergonomikus és kényelmes utazás

Élvezze a teljes körű rugalmasságot és kényelmet Ön és gyermeke számára a Cloud Z2 i-Size segítségével. Az okos forgatható mechanizmus lehetővé teszi, hogy az ülés oldalra forduljon a könnyű be- és kiszállás érdekében. Az új ülés pozicionáló funkció az autóban lehetővé teszi, hogy gyermeke ellazuljon az utazás során, és még nagyobb kényelmet érjen el az úton. A Cloud Z2 i-Size a járművön kívül is rugalmas: a babakocsival ellátott Travel Systemnek köszönhetően az ülés teljesen dönthető helyzetbe hajtható. Az integrált napfénytető bőséges árnyékolást biztosít járművén belül és kívül minden billentési helyzetben. Ez az autós gyerekülés valóban tökéletes társ az utazás minden szakaszában.

JELLEMZŐK: UN R129 / 03 i-Size

MAGASSÁG: 45-87 cm
SÚLY: max. 13 kg
KOR: Születéstől körülbelül 24 hónapos korig
HOSSZ: 645 mm
SZÉLESSÉG: 440 mm
MAGASSÁG: 380 mm
SÚLY: 4,8 kg

TERMÉKÁPOLÁS: A huzatok mosógépben 30°C-on moshatók
A CSOMAG TARTALMA: Autósülés újszülött betéttel

Könnyű beszállás
A CYBEX volt az első cég, amely bevezetett egy forgatható mechanizmust, amely lehetővé teszi a gyermekülések elforgatását a könnyű beszállás érdekében. A Base Z2 tartalmazza ezt a funkciót, amely lehetővé teszi, hogy a Cloud Z2 i-Size az autó ajtaja felé forduljon, hogy gyermeke könnyen be- és kiszálljon. Az úti szünetben az ülés a szülők felé fordítva is befelé fordítható, ami leegyszerűsíti a tizedosztást vagy a játékot.

Kényelmes alvás bárhol az úton
A Cloud sorozattal ergonomikus fekvőtámaszt fejlesztettünk ki. Ezt az újítást követően a legújabb Cloud Z2 i-Size kerülhet az autóba. Ez az új funkció nagyobb kényelemet tesz lehetővé a gyermek számára a közúti biztonság veszélyeztetése nélkül.

Kényelmes utazás
Adapterek segítségével a Cloud Z2 i-Size számos CYBEX, gb és más kiválasztott márkájú babakocsihoz csatlakoztatható. Ez lehetővé teszi, hogy a gyermekülés egy kényelmes, autón kívüli utazási rendszer részévé váljon, ami növeli a kényelmet és a mobilitást.

Egy bázis – két ülés
A Base Z2 egy biztonságos és rugalmas alapegység a moduláris CYBEX Z2 Line rendszerhez, amely maximális védelmet és sokoldalúságot kínál. Az alap Z2 forgómechanizmus lehetővé teszi, hogy az autósülés az autó ajtaja felé forogjon a könnyebb be- és kiszállás érdekében. A Base Z2 egy hosszú élettartamú megoldás, hiszen más korosztály számára is használható a CYBEX Sirona Z2 i-Size-zel. Mindkét ülés lehajtható az autóban.

Oldalsó ütközés elleni védelem
A Cloud Z2 i-Size bevált és tesztelt oldalsó ütközésvédelmi rendszerrel (L.S.P.) van felszerelve a fokozott védelem érdekében. Baleset esetén a legelső ütközési erőket az ajtó felé meghosszabbított oldalvédő csökkenti. Az autósülés rugalmas héjával együtt akár 25%-kal is csökkenti az ütközési erőket, és eltávolítja azokat gyermeke elől.

Teljes napvédelem
Az UPF50 + anyagból készült tágas napellenző elsősorban a napfénytől védi gyermekét, de pajzsként is szolgálhat a szél vagy az utca ellen. Használaton kívül a lombkorona könnyen összecsukható.

Egy babával nő fel
Az állítható fejtámla 12 pozíciót kínál, amelyeket baba növekedésével állíthat be. A beépített hevedernek köszönhetően az övvel a beállítás intuitív és gyors – ezeket a biztonsági elemeket néhány másodperc alatt fel lehet venni a növekvő gyermekre.

Még a legkisebb utazónak is elfér
A Cloud Z2 i-Size kivehető újszülött betéttel rendelkezik, amely szinte lapos fekvőtámaszt biztosít az újszülöttek számára. Ez segít csökkenteni annak kockázatát, hogy a baba feje előrebillen alvás közben, ami súlyos légzési problémákhoz vezethet. Annak érdekében, hogy a növekvő babának elegendő helye legyen, az újszülött betétet azonnal el kell távolítani, amint a baba 60 cm-nél magasabb.

SensorSafe – Intelligens csat, amely növeli gyermeke biztonságát a járműben (külön megvásárolható)
Biztonság érzése az Ön számára, nagyobb biztonság gyermeke számára. A CYBEX a modern technológiát a kifinomult dizájnnal ötvözi, hogy létrehozza a SensorSafe-et: egy egyedülálló biztonsági csipeszt, amely segít gondoskodni gyermeke biztonságáról és egészségéről. A csat több i-Size autósüléssel is elérhető a Platinum és Gold sorozatból, és a biztonsági övükhöz rögzíthető.
A SensorSafe kulcsfontosságú figyelmeztetésekkel segít megelőzni a krízishelyzeteket: amikor a csatot a gyermek kioldja, ha a gyermeket a járműben hagyják, ha a gyermek hosszú ideig az autósülésben van, vagy ha a környezeti hőmérséklet túl magas, ill. túl alacsony. Minden értesítés Bluetoothon és egy könnyen használható alkalmazáson keresztül érkezik okostelefonjára, amely telepítési utasításokat, oktatóvideókat, válaszokat a gyakran ismételt kérdésekre és még sok mást is tartalmaz.

 

 

Brand

CYBEX