Kosár

Cybex e-Priam Battery Pack 202+

Cikkszám: 519002653 Kategóriák: , Címke:

Cybex e-Priam Battery Pack 202+ – teljesítménye a terheléstől és a környezeti körülményektől függően körülbelül 8-45 km. Az akkumulátor 6 óra alatt feltölthető.

92 621 Ft

Úton 2 db. Szállítás: 5-7 nap. (utánrendelhető)

Cybex e-Priam Battery Pack 202+

Az e-PRIAM lítium-ion akkumulátorral működik, teljesítménye pedig a terheléstől és a környezeti körülményektől függően körülbelül 8-45 km. Az akkumulátor 6 óra alatt feltölthető, és a töltöttségi szint könnyen ellenőrizhető a babakocsi hátsó tengelyén található LED-kijelző segítségével.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

Milyen gyakran kell töltenem az akkumulátort?
Az akkumulátor élettartama függ a környezeti körülményektől (pl. tereptípus, hőmérséklet, dőlésszög) és a terheléstől (pl. a gyermek súlya, a kosárban lévő rakomány). Kedvező körülmények között (sík terep, rövid dombokkal és néhány emelkedővel, kb. 20 °C-os környezeti hőmérséklet és 9-10 kg-os terhelés) az akkumulátor kb. 45 km-t bír ki. Nehéz körülmények között (durva terep, rövid emelkedőkkel és nagyobb egyenetlenségekkel, kb. 10-20 °C-os környezeti hőmérséklet és 15 kg terhelés) az akkumulátor kb. 20 km-t bír ki. Szélsőséges körülmények között (nehéz terep nagyon hosszú és meredek emelkedőkkel és sok egyenetlenséggel, 10 °C alatti környezeti hőmérséklet és 25 kg-os terhelés) az akkumulátor élettartama körülbelül 8 km. A fent megadott értékek csak tájékoztató jellegűek. A tényleges élettartam a használat, a környezeti feltételek és az akkumulátor állapota függvényében változhat. Ezenkívül az e-PRIAM lítium-ion akkumulátorának kapacitása idővel és többszöri használattal csökken, ami szintén befolyásolhatja az akkumulátor élettartamát.

Hogyan töltődik az akkumulátor?
Két lehetősége van a töltésre. Csatlakoztassa a babakocsit közvetlenül a konnektorhoz a mellékelt tápkábel segítségével, vagy vegye ki az akkumulátort a babakocsi hátsó tengelyéből, és töltse fel külön. Soha ne hagyja felügyelet nélkül az e-PRIAM-ot, amíg az akkumulátor töltődik.

Mennyi ideig tart az akkumulátor feltöltése?
Az akkumulátor töltése körülbelül 6 órát vesz igénybe.

Fel kell töltenem az e-PRIAM akkumulátort az első használat előtt?
Igen, az első használat előtt teljesen fel kell tölteni az akkumulátort, hogy a töltőn a zöld lámpa kigyulladjon. Ez akár 6 órát is igénybe vehet (az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően, amikor a terméket kicsomagolják).

 

Az e-Priam alvázakat ITT találja.

EAN

4058511597775

Brand

CYBEX