Cybex Eezy S Twist 2 BLK multifunkciós babakocsi – Deep Black

Cybex Eezy S Twist 2 BLK multifunkciós babakocsi – Deep Black- Születéstől 22 kg-ig (kb. 4 év) – Teljesen állítható háttámla – Egykezes dönthető háttámla. Szín: váz: fekete, huzat: fekete.

170 553 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Eezy S Twist 2 BLK multifunkciós babakocsi – Deep Black

Az Eezy S Twist 2 360˚-ban forgatható üléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi az üléspozíció előre vagy hátrafelé fordítását.

Az Eezy S Twist 2 forradalmi, 360˚-ban elforgatható üléssel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt megváltoztassa az üléspozíciót, akár hátrafelé, akár előrefelé néző helyzetben. Ez a sokoldalú babakocsi tele van nagyszerű funkciókkal, hogy Ön az utazás élvezetére összpontosíthasson és a nagyobb kerekekkel ellátott Plus változatban is kapható, amely bármilyen terepen való kalandozáshoz alkalmas: az a modell Eezy S Twist+2.

360°-ban forgatható ülés
A beépített lábtartóval együtt az ülés gyorsan és egyszerűen, egy kézzel 360°-ban elforgatható, így gyermeke választhat, hogy hátrafelé vagy előrefelé néző helyzetben üljön.

4 az 1-ben utazórendszer
Egy váz, négy utazási lehetőség. Az Eezy S Twist 2 váz a standard ülésen kívül kompatibilis díjnyertes autós gyermeküléseinkkel, a Cot S mózeskosárral és a kényelmes Cocoon S-sel.

Teljesen dönthető háttámla
Csak egy kézre van szüksége ahhoz, hogy a háttámlát a teljes vízszintes pozícióba döntse, így a másik keze szabadon marad, hogy a babát tartsa.

Egykezes hajtogatás
Az Eezy S Twist 2 egy kézzel könnyen összecsukható, így a kényelmes tárolás és a kényelem érdekében önállóan állítható.

4 kerékfelfüggesztés
Az összkerékfelfüggesztésnek köszönhetően kényelmesen utazhat a legkülönbözőbb felületeken – mobilitás Önnek és zavartalan alvás a babának.

Műszaki adatok:
Születéstől 22 kg-ig (kb. 4 év)
Teljesen állítható háttámla
Egykezes dönthető háttámla
4 kerékfelfüggesztés
360°-os egykezes forgóülés
4 az 1-ben utazórendszer
A huzatok 30°-on mosógépben moshatók.
Súly: 8,3 kg

Kompatibilitás:
Kompatibilis a Cot S és Cocoon S mózeskosarakkal

A csomag tartalma:
Eezy S Twist 2 váz kerekekkel együtt
Ülésegység (kemény és lágy részek)
Bevásárlókosár
Lökhárító rúd
Tető
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX

Kosár