Kosár

Cybex etetőszék Highchair by Marcel Wanders – Hippie Wrestler 2022

Cybex etetőszék Highchair by Marcel Wanders – Hippie Wrestler 2022. Divatos, kiváló minőségű, játékos motívummal hímzett anyagból készült, tartós, formázott üléssel és levehető biztonsági fogantyúval kombinálva, hogy gyermeke biztonságban legyen az étkezések során. Szín/minta: fekete, virágok.

173 681 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex by MW Logo

A CYBEX most először egyesíti erőit a belsőépítészet világával. A bútorok és lakberendezési kiegészítők új kollekcióját úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek a szülők életstílusához. A nemzetközileg elismert tervező és belsőépítész, Marcel Wanders kifinomult, mégis játékos kollekciót hozott létre, amely tökéletesen kiegészíti az otthont, és bebizonyítja, hogy a szülők is élhetnek stílusosan.


Cybex etetőszék Highchair by Marcel Wanders – Hippie Wrestler 2022

Minden étkezés felejthetetlen élmény lesz ezen a modern fa etetőszékben. A széket gondosan úgy terveztük, hogy gyermekének maximális kényelmet nyújtson, miközben esztétikusan kiegészít minden konyhát vagy étkezőt. Divatos, kiváló minőségű, játékos motívummal hímzett anyagból készült, tartós, formázott üléssel és levehető biztonsági fogantyúval kombinálva, hogy gyermeke biztonságban legyen az étkezések során. A gyermek tökéletes kényelme érdekében a lábtartó a kívánt magasságra állítható.

Jellemzők:
– Exkluzív design a „Parents Collection” kollekcióból.
– 4 különböző dizájn: Love Guru, Graffiti, Hippie Wrestler, Space Pilot
– Alkalmas 6 hónapos kortól 3 éves korig (15 kg)
– állítható magasságú lábtartó

Méretek:
– 528 x 535 x 855 mm (hossz x szélesség x magasság)
– Ülésmagasság: 580 mm

EAN

4251158227955

Brand

CYBEX