Kosár

Cybex Gazelle S BLK kombinált babakocsi – Deep Black 2022

Cybex Gazelle S BLK kombinált babakocsi – Deep Black – Születéstől 22 kg-ig (kb. 4 éves korig) – Két bevásárlókosár – Testvérkocsivá alakítható a külön megvásárolható sportüléssel, mózeskosárral vagy autósüléssel. Váz színe: fekete, huzat színe: fekete

276 480 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

A Cybex Gazelle S BLK kombinált babakocsi – Deep Black két nagy bevásárlókosárral rendelkezik, és a második gyermek érkezésekor dupla babakocsivá alakítható.

A hatalmas babakocsis kosárral kombinált babakocsi, további levehető bevásárlókosárral tökéletes társ, akár a piacra látogat, akár a belvárosi üzletekben nézelődik. A babakocsi a családdal együtt nő, több mint 20 konfigurációban autósülést, mózeskosarat vagy bármely CYBEX autós gyermekülést csatlakoztathat rá. A születéstől fogva készen álló, ergonomikus fekvőhelyzetnek köszönhetően a Gazelle S babakocsi tökéletes választás már a családi utazások kezdetétől fogva.

Két bevásárlókosár
Az opcionális bevásárlókosár lehetővé teszi 10 kg bevásárlás vagy mindennapi szükségleti cikkek szállítását és a további kényelem érdekében könnyen fel- és leszerelhető a babakocsi vázáról. A babakocsi kosarának 13 kg-os teherbírásával kombinálva nincs olyan bevásárlás, amelyet a Gazelle S ne tudna elbírni.

Kompakt összecsukható
A Gazelle S még kétüléses konfigurációban is könnyen összecsukható tárolás és elrakás céljából, anélkül, hogy bármelyik alkatrészét le kellene választani.

A moduláris all-in-one rendszer
A Gazelle S váz a Gazelle S ülőegységek, Gazelle S mózeskosarak, CYBEX autósülések és Cocoon S többféle konfigurációjára is képes, így rugalmas alapot biztosít a növekvő család számára.

Ergonomikus fekvőhelyzet
A születéstől használatra kész óriási ülőegység stabil, kényelmes és ergonomikus fekvőhelyzetbe állítható.

XXL napellenző UPF50+
Védje gyermekét az időjárástól az UPF50+ védőszövetből készült, kihúzható XXL napellenzővel, amely hálós ablakkal rendelkezik a légáteresztő képesség és az egészséges légáramlás érdekében a forró napokon is.

Állítható fogantyú
A fogantyú magassága könnyen, egy kézzel állítható, így Ön megtalálhatja a saját testmagasságának megfelelő ideális irányítási szintet.

Tulajdonságok:
Gazelle S váz kerekekkel együtt
Ülőegység (kemény és lágy részek)
Testvérkocsivá alakítható a külön megvásárolható sportüléssel, mózeskosárral vagy autósüléssel
Két bevásárlókosár
Kompakt összecsukható
Forgatható ülőrész
Moduláris all-in-one rendszer
Ergonomikus fekvőhelyzet
XXL UPF50+ napellenző
Állítható fogantyú
A huzatok gépben moshatók 30°-on

Műszaki adatok:
Születéstől 22 kg-ig (kb. 4 éves korig)
Súly: 22 kg egyszemélyes üzemmódban, 2 x 22 kg duó üzemmódban

Kompatibilitás:
Kompatibilis a Gazelle S-sel

Brand

CYBEX