Kosár

Cybex gyerekülés Sirona Z i-Size PLUS – Mountain Blue 2022

Cybex gyerekülés Sirona Z i-Size PLUS – Mountain Blue 2021 – UN R129/02, 45 – 105 cm, születéstől kb. 4 éves korig, a gyermek súlya max. 18 kg. Rendkívül tartós twill hatású PLUS anyag divatos farmer megjelenéssel. Szín: kék.

165 961 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex gyerekülés Sirona Z i-Size PLUS – Mountain Blue 2021

FIGYELEM! RÖGZÍTŐTALP NÉLKÜL NEM HASZNÁLHATÓ! A Z ALAPOT MEG KELL VÁSÁROLNI!

Cybex Base Z bázis megvásárolható ITT

– UN R129/02
– 45 – 105 cm
– születéstől kb. 4 éves korig
– a gyermek súlya max. 18 kg

A rendkívül tartós twill hatású anyag divatos farmer megjelenésű, és hozzájárul a Sirona Z i-Size Plus fenséges kivitelezéséhez.

Rugalmas kényelemmel utazhat előre és hátrafelé néző pozícióban is
Azoknak a szülőknek, akik maximális biztonságot szeretnének gyermekeik számára, olyan termékekre van szükségük, amelyek teljes mértékben megfelelnek elvárásaiknak. A CYBEX Sirona Z i-Size modellel új mércét állítottunk fel az oldal- és frontális ütközésvédelem terén, és ezeket egy olyan termékben egyesítettük, amely minden elődjét felülmúlja – az ülés jó eredménye az ADAC 05/2019-es tesztjén csak megerősítik ezt. A 360°-os elfordítható mechanizmus lehetővé teszi az autósülés könnyű átállítását (hátrafelé vagy előrefelé néző helyzetben), és lehetőséget biztosít arra is, hogy az autósülés az autó ajtaja felé fordulva a könnyű beszálláshoz szükséges pozícióba kerüljön. A maximális kényelem és a kivételes ergonómia érdekében az ülés 12 pozícióban állítható magasságú fejtámlával és 5 pozícióval rendelkezik, amelyekkel az egész ülés hátrafelé néző helyzetben beállítható.

 

 

Fő jellemzők:

Moduláris rendszer: Maradjon rugalmas – a Z-Line moduláris rendszer részeként a Cloud Z i-Size és a Sirona Z i-Size autósülések a Base Z-re (külön megvásárolható) szerelhetők, hogy gyermeke hosszú távon biztonságosan utazhasson.

– A 360°-os forgatható mechanizmus lehetővé teszi, hogy az autósülés kényelmes pozícióba állítható legyen a könnyű be- és kiszállás érdekében, csökkentve a szülők hátának megterhelését, és megkönnyítve az autósülés hátrafelé vagy előre néző helyzetbe állítását.

– Az előrefelé néző autósülésekkel összehasonlítva a hátrafelé néző autósülések több mint 80%-kal csökkentik a frontális ütközésben bekövetkező sérülések kockázatát. A vizsgálatok kimutatták, hogy a hátrafelé néző autósülés a frontális ütközés erejét egyenletesen, nagy területen osztja el. A CYBEX 105 cm magasságig, azaz körülbelül 4 éves korig ajánlja a gyermekek hátrafelé néző helyzetben történő szállítását.

Integrált L.S.P. rendszer: nagyobb biztonságot nyújt oldalirányú ütközés esetén. Az energiaelnyelő héjjal kombinálva körülbelül 25%-kal csökkenti az oldalirányú ütközés erejét.

 

 

 

További jellemzők:

– Energiacsökkentő technológia – Energy Reduction Technology (ER-Tech). Más 5-pontos övrendszerekkel összehasonlítva az „ER-Tech” körülbelül 20%-kal csökkenti a gyermek nyakára ható terhelést frontális ütközés esetén.

– Vezetésirány-szabályozás (Driving Direction Control D.D.C.): megakadályozza az autósülés előrefelé néző helyzetbe történő helytelen elfordítását, amíg a gyermek 16 hónapos és legalább 76 cm magas nem lesz.

Állítható magasságú fejtámla: 12 pozíciót kínál a növekvő gyermek méretéhez igazodva.

– Egykezes pozicionálás és elfordítás: Lehetővé teszi az ülés könnyű beállítását. A Sirona Z i-Size autósülés 3 előre néző és 5 hátrafelé néző pozíciót kínál a pihentető alvás és a kényelmes utazás érdekében.

– 5 pontos biztonsági övrendszer.

– Energiaelnyelő héj: Elnyeli az ütőerőket és védi a babát.

– Hátsó ütközésvédelem.

– Biztonsági övtartók: A gyermek könnyű kivételéhez az autósülésből.

 

Megvásárolható tartozékok:

– Nyári huzat.
– ISOFIX vezető műanyag.
– Pohártartó.

Kompatibilis, külön megvásárolható:

 

Technikai paraméterek:

– H 715 mm / Sz 430 mm / M 670 mm
– Súly: 15 kg

 

A csomag tartalmazza:

– Sirona Z i-Size autósülés rögzítőtalp nélkül, Cybex Base Z bázis megvásárolható ITT
– Újszülött betét
– Felhasználói kézikönyv

 

 

EAN

4058511861517

Brand

CYBEX