Cybex Melio Carbon kombinált babakocsi – Deep Black 2022

Cybex Melio Carbon kombinált babakocsi – Deep Black – Születéstől 15 kg-ig (kb. 3 év) – Ultrakönnyű, luxus kényelem – Kompakt összecsukható – Megfordítható ülésegység. Szín: fekete

225 480 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Melio Carbon kombinált babakocsi – Deep Black

A Melio Carbon babakocsi szuper könnyű a problémamentes városi utazáshoz és luxus kényelmet nyújt a kisgyermek számára.

Egy babakocsi a nagyvárosba
Ultrakönnyű, ultramodern és ultrakényelmes – 5,8 kg-os súlyával a Melio Carbon az eddigi legkönnyebb babakocsink, amelyet a rohanó városi élethez szabtak. A Melio Carbon egy kézzel összecsukható, és mindössze 690 x 490 x 290 mm méretű, önállóan álló csomaggá csukható össze – rendkívül kényelmes még zsúfolt helyeken is, például vonatokon, metrókon vagy zsúfolt kávézókban. A megfordítható ülésegység lehetővé teszi, hogy gyermeke szülővel szembefordított vagy előre néző helyzetben pihenjen és élvezze a környezetét és a város hangjait. A Melio Carbon az egészséges légáramlás érdekében kivehető komfortbetéttel és légáteresztő hálóval is rendelkezik a háttámlában.

Ultrakönnyű
A Melio Carbon ultrakönnyű, 5,8 kg-os súlyával elképesztően könnyű manőverezni, emelni és cipelni pedig egy álom.

Luxus kényelem
A Melio kizárólag extra puha anyagokkal és innovatív kialakítással rendelkezik, hogy gyermeke luxus kényelemben utazhasson.

Kompakt összecsukható
A Melio kompakt méreteinek köszönhetően könnyen szállítható a forgalmas városi utcákon, a beépített fogantyúnak köszönhetően pedig könnyen hordozható és tárolható.

Megfordítható ülőfelület
A választás szabadsága. Válassza ki a kívánt babakocsi-pozíciót – előre vagy hátrafelé néző – az ülésegység helyzetének egyszerű megváltoztatásával.

Supreme XXL tető
Védje gyermekét az időjárástól a Supreme XXL tetővel, amely UPF50+ védőszövetből készült és két hálós ablakkal rendelkezik a légáteresztő képesség és az egészséges légáramlás érdekében a forró napokon is.

Légáteresztő képesség a háttámlában
A Melio lélegző hálóval és szövetekkel készült a tetőtől egészen a háttámláig, így gyermeke szárazon és frissen marad a hőségben is.

Egykezes dönthető háttámla
Csak egy kézre van szükség a háttámla teljes fekvőhelyzetbe történő visszahajtásához, így a Melio Carbon már születéstől kezdve alkalmas.

Kerékfelfüggesztés
A lágy hátsó kerékfelfüggesztés és az első kerék lengéscsillapítói kényelmes utazást tesznek lehetővé a legkülönbözőbb felületeken – mobilitást Önnek és zavartalan alvást a babának.

Utazási rendszer
Egy váz, négy utazási lehetőség. A Melio váz a hagyományos babakocsiülésen kívül kompatibilis díjnyertes autósüléseinkkel, a Melio mózeskosárral és a kényelmes Cocoon S textil mózeskosárral.

Tulajdonságok:
Születéstől 15 kg-ig (kb. 3 év)
Ultrakönnyű, luxus kényelem
Kompakt összecsukható
Megfordítható ülésegység
XXL napellenző
Légáteresztő képesség a háttámlában és a kihúzható tetőben
Egykezes háttámlaállítás a teljesen fekvéo helyzetig
Lágy hátsó felfüggesztés és első lengéscsillapítók
Utazási rendszer
A szövethuzatok 30°-on moshatóak
Kompatibilis a Melio Cot mózeskosárral és Cocoon S textil mózeskosárral
Súly: 5,8 kg

Tartalmazza:
Melio karbon váz (szénszálas műanyag) görgőkkel együtt
Ülőegység (kemény és lágy részek)
Bevásárlókosár
Lökhárító rúd
Komfort bélés és fejpárna
Kupolás tető
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX

Kosár