Cybex Melio Street sport babakocsi – Real Black 2022

Cybex Melio Street sport babakocsi – Real Black – Születéstől 15 kg-ig (kb. 3 év) – Ultrakönnyű – Luxus kényelem – Kompakt összecsukható – Elegáns és városias dizájnját a világ különböző városainak utcai művészete ihlette. Szín: fekete

217 280 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Melio Street sport babakocsi – Real Black

Fedezze fel a nagyvárosi hangulatú babakocsit – a Melio Street-et a CYBEX-től. Elegáns és városias dizájnját a világ minden tájáról származó utcai művészet ihlette.
New York és Tokió utcáiról. Elegáns és városias dizájnját a világ különböző városainak utcai művészete ihlette. A Melio Street az utcai művészet és annak azon képessége előtt tiszteleg, hogy összehozza az embereket és a kultúrákat a világ minden tájáról. Ezt a divatkollekciót a graffitiművészek, például a kaliforniai Retna inspirálták, és a kalligrafiától és a Shibuya utcai stílustól kezdve a koreai tipográfián át a merész vonalvezetésig ötvözi a designelemeket.

Induljon útnak a mindössze 6,3 kg súlyú Melio babakocsival, amely kevesebb stresszt és nagyobb szabadságot biztosít Önnek és gyermekének. Az ultrakönnyű és ultrakompakt Melio babakocsi egyetlen kézzel összecsukható. A megfordítható ülőrész hátrafelé néző helyzetbe állítható, hogy enyhítse a városi élet forgalmas ingereit és könnyen hátrafelé néző helyzetbe állítható, amikor gyermeke készen áll a metropolisz felfedezésére. A forró nyári napokon a kényelmes bélés kivehető a légáteresztő hálós háttámláért, amely hűsítő szellőzést biztosít a baba számára.

Luxus kényelem
A Melio kizárólag extra puha anyagokkal és innovatív kialakítással van felszerelve, hogy gyermeke luxus kényelemben utazhasson.

Kompakt összecsukható
A Melio kompakt méretének köszönhetően könnyen szállítható a forgalmas városi utcákon, a beépített fogantyúval könnyen kivehető és könnyen tárolható.

Megfordítható ülésegység
Hátrafelé vagy előre néző: az ülésegység helyzetének egyszerű megváltoztatásával kiválaszthassa a babakocsi kívánt beállítását.

Supreme XXL előtető
Védje gyermekét az elemektől az UPF50+ védőszövetből készült Supreme XXL tetővel, amely két hálós ablakkal rendelkezik a légáteresztő képesség és az egészséges légáramlás érdekében a forró napokon is.

Légáteresztő képesség a háttámlában
A Melio lélegző hálós anyagokkal rendelkezik a tetőben és a háttámlában, hogy gyermeke száraz és friss maradjon a hőségben is.

Egykezes dönthető háttámla
A háttámla teljes fekvőhelyzetbe történő állításához csak egy kézre van szüksége, így a másik keze szabadon marad, hogy a babát foghassa.

Kerékfelfüggesztés
A lágy hátsó kerékfelfüggesztés és az első lengéscsillapítók kényelmes utazást tesznek lehetővé a legkülönbözőbb felületeken – mobilitást Önnek és zavartalan alvást a babának.

Utazási rendszer
Egy keret, négy utazási lehetőség. A Melio váz a hagyományos babakocsiülésen kívül kompatibilis a Melio mózeskosárral, díjnyertes autósüléseinkkel és a kényelmes Cocoon S-el.

Tulajdonságok:
Születéstől 15 kg-ig (kb. 3 év)
Ultrakönnyű
Luxus kényelem
Kompakt összecsukható
Megfordítható ülésegység
Legmagasabb XXL napellenző
Légáteresztő képesség a háttámlában és a behúzható baldachinban
Egy kézzel összecsukható fekvő helyzetbe
Lágy hátsó felfüggesztés és első lengéscsillapítók
Utazási rendszer
A szövethuzatok 30°-on moshatóak

Súly: 6,3 kg
Kompatibilis a Melio Cot és a Cocoon S szövet bébikáddal

Tartalmazza:
Melio babakocsi váz kerekekkel
Ülésegység (kemény és lágy részek)
Bevásárlókosár
Lökhárító rúd
Komfort bélés és fejpárna
Tető
Felhasználói kézikönyv

Brand

CYBEX

Kosár