Kosár

Cybex Mios alváz Rosegold + Seat Unit – 2022

Cybex Mios alváz Rosegold + Seat Unit – 2022 MIOS alváz (kosárral együtt), MIOS LUX Seat sportkarosszéria váz (MIOS Seat Pack külön kapható), autósülés-adapterek, esővédőhuzat. Szín: rosegold

231 581 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cybex Mios alváz Rosegold + Seat Unit – 2022

Az új MIOS mérföldkő a kompaktság, a rugalmasság és a dizájn tekintetében – elegáns és praktikus társa a modern családnak. Masszív felépítése és alacsony súlya támogatja az aktív és kalandos életmódot. A MIOS-t úgy tervezték, hogy könnyedén és ügyesen leküzdje a városi dzsungelben leselkedő összes akadályt.

A PRIAM babakocsihoz hasonlóan a MIOS is elegáns megjelenésének köszönhetően kifejezi a szülők ízlését. A letisztult és sima vonalaknak, valamint a minőségi anyagoknak köszönhetően a MIOS babakocsi kialakítása igazán kivételesnek tűnik. A babakocsi váza rendkívüli könnyedség benyomását kelti, retro-modern megjelenését pedig kiváló minőségű, légáteresztő háló egészíti ki, mely kiegyensúlyozott környezetet biztosít a gyermek számára. A forradalmian új, 4 az 1-ben utazási rendszer számos egyedi alváz alkalmazást tesz lehetővé. Kényelmes tálcáival a MIOS fényűző kerekes kisággyá válik. Az egyik nyertes CYBEX autósülés csatlakoztatása után agilis, mobil támogatás jön létre. A későbbiekben a MIOS biztonságos és kényelmes útitársként szolgál, amelyben az idősebb gyermekek fel- vagy leülhetnek.

Hírek az előző verzióhoz képest
Egyetlen húzással könnyedén beállíthatja a sportbiztonsági öveket.
A szövethuzat intuitív használata feleannyi időt vesz igénybe, mint a jelenlegi.
A vállpárna jobb rögzítése

4 AZ 1-BEN UTAZÁSI RENDSZER
A MIOS tökéletesen alkalmazkodik az aktív, modern élet kihívásaihoz, és az egyéni alkalmazkodás széles skáláját kínálja. 4 az 1-ben utazási rendszere egyetlen házon keresztül a szülők igényeihez igazítható. A MIOS az új, extra puha memóriahabos matracokkal ellátott tálcákkal együtt használható. Az idősebb gyermekek számára előnyös lesz a kompakt és könnyű babakocsi lélegző sport felépítménnyel, amely a menetiránnyal felfelé vagy ellentétes helyzetbe fordítható (a LUX Seat sport felépítmény vázához való Seat Pack több színben is kapható). Az utazási rendszeren belül a babakocsi a nyertes CYBEX vagy gb autósülések valamelyikével kombinálva is lehetséges.

KIS CSODA
A MIOS a könnyű városi mobilitás megtestesítője. A körülbelül 9 kg súlyú és mindössze 50 cm széles MIOS babakocsi tökéletes társ a városban élő szülők számára. Kompakt kialakítását kifinomult funkciók és maximális kényelem egészítik ki.

LÉLEGZŐ
A babakocsi légáteresztő hálós szövete segít csökkenteni a baba felmelegedését, és ideális meleg területeken vagy a forró nyári hónapokban.

EGYKEZES HAJTÁS
Az innovatív összecsukható mechanizmus lehetővé teszi, hogy a MIOS babakocsit egyetlen kézzel kompakt, szabadon álló csomagba hajtsa össze, mindössze néhány másodperc alatt.

FORGÓ SPORT SZUPER SZERKEZET
Az új forgatható sporttest egyszerűen és gyorsan elfordítható a kívánt pozícióba a menetiránnyal szemben vagy a menetiránnyal háttal.

EGYKEZES ELHELYEZÉS
A MIOS babakocsi háttámlája egy kézzel négy különböző pozícióba állítható. A lábtámasz három pozícióba állítható.

Minden kerék könnyítése
A MIOS babakocsi összes kerekének új felfüggesztése sima, nyugodt és kényelmes utazást biztosít a szülők és a gyermekek számára.

Jellemzők:
elegáns megjelenés és kifinomult funkcionalitás
4 az 1-ben utazási rendszer
kompakt méretek
egy kézzel összecsukható
forgó sport felépítmény
egykezes pozicionálás
összes kerék lengéscsillapítása

Részletek:
csomag tartalma – MIOS alváz (bevásárlókosárral), MIOS LUX Seat sport felépítmény váz (a MIOS Seat Pack külön kapható), autóülés adapterek, esőkabát
Súlya: 9,9 kg
összecsukott babakocsi méretei: 750 x 500 x 330 mm (h x sz x ma)

 

Brand

CYBEX